Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamadım

1.5 aydır transfer çalışmaları yapılıyor
Yarından itibaren son hız plan harekete geçirilecek

Fakat transferleri kim yapacak belli değil öyle mi

Ne yapmamızı istiyonuz
Yenikapı'da Hatipoğlu'nu yuhlayamak mı yani

Üstat sence de transfer>futbol değil mi
Yok ya GSnin gol atması, Fenerlilerin kudurması falan daha iyi

Sadece

Sergen’in hayali topçularla kafa zikmesi
Mahmut’un kendi kendine oyuncu önerip diğerlerine sövmesi
Recep’in beğenilmeyenleri savunup beğenilenlere bok atması
Murhan hırbosunun Robin Yalçın önerirken müthiş kadro kurulmalı demesi ve dün Hatipoğlu yalamalığını yapmamış gibi davranması
Sesko’nun hayvan gibi pahalı kadrolar kurması
Ahmet Okan’ın pozitif, Cengiz Kahraman’ın negatif beklentilerini paylaşması
Feramuz’un GSlilik üzerinden artistlik taslaması

aynı anda gerçekleşince dejavu oldum bir an.

Bir de sene başı Dursun Özbek’i çok seviyorum, Sara dünyanın en iyi oyuncusu falan yazan Toraman var tabii, o olmasa olmazdı.

Bu arada Dursun Özbek karizması -99 olduğu için yeterince gündem olmuyor ancak şu 5. yıldızı daha önce takarız'ı başka biri söylemiş olsaydı atasözüne dönüşürdü.

Velhasıl Dursun Özbek'e karşı artık eskisi kadar negatif değilim sanırım. Biraz sempati beslemeye başladım. Kavukcu'ya transfer işleri devredilir ve Hatipson ekarte edilirse bu sene kendisini eleştirmeyeceğim.

Yok ya GSnin gol atması, Fenerlilerin kudurması falan daha iyi

Sadece

Sergen’in hayali topçularla kafa zikmesi
Mahmut’un kendi kendine oyuncu önerip diğerlerine sövmesi
Recep’in beğenilmeyenleri savunup beğenilenlere bok atması
Murhan hırbosunun Robin Yalçın önerirken müthiş kadro kurulmalı demesi ve dün Hatipoğlu yalamalığını yapmamış gibi davranması
Sesko’nun hayvan gibi pahalı kadrolar kurması
Ahmet Okan’ın pozitif, Cengiz Kahraman’ın negatif beklentilerini paylaşması
Feramuz’un GSlilik üzerinden artistlik taslaması

aynı anda gerçekleşince dejavu oldum bir an.
Benim kolpadan scoutinglerimi özledin mi

Bu arada Dursun Özbek karizması -99 olduğu için yeterince gündem olmuyor ancak şu 5. yıldızı daha önce takarız'ı başka biri söylemiş olsaydı atasözüne dönüşürdü.

Velhasıl Dursun Özbek'e karşı artık eskisi kadar negatif değilim sanırım. Biraz sempati beslemeye başladım. Kavukcu'ya transfer işleri devredilir ve Hatipson ekarte edilirse bu sene kendisini eleştirmeyeceğim.
onu dediği bence yalan da doğru olsa bile şimdi salladı tuttu diye üstünden prim yapıyor

eğer doğruysa da 2017de kulübü 2 senedir bok gibi yönetirken saçma sapan alakasız bir zamanda söylemiş, ibramın uefa kupası pastasından farkı yok

@Hakan Motz saglık bakanlıgının obez cevirmesine yakalanmamak icin Türkiye'deki dügünü erteledigin dogru mu

Uğurcan
Zeki Ozan Abdül Eren
Lemina Reijnder
Rodrygo Cherki Luis Diaz
Osimhen

Alttan kısıp üstten açıyoruz

Bjk'nin Cr7 çekmesi beni baya mutlu eder. Rakipler bu derece vizyonsuz olursa biz şl paralarını toplarız her sene.

O açıklama kolpa

2 sene rezalet sezon geçirdiğimiz bir dönemde 45 kağıt bons harcayınca Tudor dönemi fotosporun bir kolpasıydı

Ama ısrarla inanılıyor, inanılsın tabii

Dursun’un bireysel ve yönetim olarak bu sene yaşattığı rezillikleri en son ne zaman yaşadık kestiremiyorum

Merit karaborsa zalewski uçaklar bankalar birliği hacıosman yabanck hakem vs vs

Savunulacak hiçbir tarafı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt