Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.851
- 20.987
- 2.233
Üstü?trabzonspor kadrosu sandım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstü?trabzonspor kadrosu sandım
@Hakan Motz saglık bakanlıgının obez cevirmesine yakalanmamak icin Türkiye'deki dügünü erteledigin dogru mu
O açıklama kolpa
2 sene rezalet sezon geçirdiğimiz bir dönemde 45 kağıt bons harcayınca Tudor dönemi fotosporun bir kolpasıydı
Ama ısrarla inanılıyor, inanılsın tabii
Dursun’un bireysel ve yönetim olarak bu sene yaşattığı rezillikleri en son ne zaman yaşadık kestiremiyorum
Merit karaborsa zalewski uçaklar bankalar birliği hacıosman yabanck hakem vs vs
Savunulacak hiçbir tarafı yok.
Analizlerini beğeniyorumBenim kolpadan scoutinglerimi özledin mi
Yunus genel olarak çok hafife alınıyor barıştan falan 5 gömlek iyi topçu keremden de 8-9 gömlek iyi topçu yunusBeinsportun yunus videosu şaka gibi.kisacik...çocuk sezona damga vurdu,sakat sakat oynarken bile cok iyi taşıdı.ne kadar küçümsenen bi yetenek.aynisini berat lusa ve furkana da yapacaklar
kadro kursana cengiz reis
neye göre bu oranları belirledin ahmet dostYunus genel olarak çok hafife alınıyor barıştan falan 5 gömlek iyi topçu keremden de 8-9 gömlek iyi topçu yunus
Abi Kavukcu‘dan beklentin varmi?Mesela 2015 Türkiye kupası ile lig de Dursun’a yazılıyor, o sene Abdürrahim Dürüst ve Duygundu yönetimin önde gelenleri
Hatta Dursun seçilince Abdürrahimi falan kutlamalara çağırmamıştı
Koç algı yapıyor diyoruz da bizimkiler de Dursun Hatip falan diloluğunı bayağı yapıyor, Dursun’un önceki dönemi kolpadan ibaretti
150 milyon euro net zarar yazıp FFP cezası yememize sebep olmuştu
Dursun Özbek şanslı ya, Erden Timur çok iyi omurga oluşturdu, üç yıl da şampiyon oldu o omurga. Şimdi işte bakalım ne yapabilecekler Nando gidiyor, Osi belirsiz, Dries gidiyor, Barış gidecek muhtMesela 2015 Türkiye kupası ile lig de Dursun’a yazılıyor, o sene Abdürrahim Dürüst ve Duygundu yönetimin önde gelenleri
Hatta Dursun seçilince Abdürrahimi falan kutlamalara çağırmamıştı
Koç algı yapıyor diyoruz da bizimkiler de Dursun Hatip falan diloluğunı bayağı yapıyor, Dursun’un önceki dönemi kolpadan ibaretti
150 milyon euro net zarar yazıp FFP cezası yememize sebep olmuştu
Öncelik kampa yetismeli bunlar , sonra fırsat kovalariz2 kanat, atletik golcü, sol stoper, sağ bek, kaleci, 2 ortasaha(demirbay,yusuf,berkan herkes şut)