Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cumartesi futbolcular olmayacak tabi o alanda festival tarzı etkinliklerin olduğu panayır gibi bir şey olacakmış. GSPlus uygulamasını indirenler öncelikli olacakmış ki akıllıca. Pazar gününde ise asıl şovlar drone şovları falan olacakmış. Çok maliyetli bir şey gibi gözüküyor umarım bu para GS kasasından çıkmaz yani çıkmamalı bunun için sponsorlar, zengin GS'li adamlar ve yönetim cebinden karşılamalı.

Cumartesi futbolcular olmayacak tabi o alanda festival tarzı etkinliklerin olduğu panayır gibi bir şey olacakmış. GSPlus uygulamasını indirenler öncelikli olacakmış ki akıllıca. Pazar gününde ise asıl şovlar drone şovları falan olacakmış. Çok maliyetli bir şey gibi gözüküyor umarım bu para GS kasasından çıkmaz yani çıkmamalı bunun için sponsorlar, zengin GS'li adamlar ve yönetim cebinden karşılamalı.

Goztepe 11i nasil olur hasan hoca

Kerem D ve Berkan Kutlu gidiyorken TR'den yetişmiş yerli bir orta saha olarak düşünülebilir. Yunus Emre Konak'ta olabilir bir de yabancı orta saha ile oraya rotasyonu sağlamlaştırabiliriz.

Napoli şehirini ziyaret ettim bir kaç hafta önce, fanatik esnaf hepsi Osimhen çok paracı dedi. Umarım öyle değildir, şu ana kadar bizde öyle bir izlenim almadım açıkcası. Hayırlısı neyse o olsun

Her transfer dönemi başında biz :
10382.webp
Haftalar ilerledikçe biz:
26572.webp

Kingsley Coman ne kadar sakat
Serge Gnabry ne durumda
Chukwueze iş yapar mı ve gerçek yaşı ne

Off kafam çok karışık acayip fazla fırsat var bu yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt