- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Icardi varken abartıliyo sanki ya.icardideki oyun zekasi ve teknik kimsede yok yavOsimhen benim sevgilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi varken abartıliyo sanki ya.icardideki oyun zekasi ve teknik kimsede yok yavOsimhen benim sevgilim.
foruma buchi laba da üye fermuzun bu postu okur ve ona gösterir de gelmezse eğer sorumlusu GSC yönetimidir. Cezasını kesin bunun.Osimhen benim sevgilim.
Cumartesi futbolcular olmayacak tabi o alanda festival tarzı etkinliklerin olduğu panayır gibi bir şey olacakmış. GSPlus uygulamasını indirenler öncelikli olacakmış ki akıllıca. Pazar gününde ise asıl şovlar drone şovları falan olacakmış. Çok maliyetli bir şey gibi gözüküyor umarım bu para GS kasasından çıkmaz yani çıkmamalı bunun için sponsorlar, zengin GS'li adamlar ve yönetim cebinden karşılamalı.
Osimhen ile ilgilenirken kaleci transferini ikinci plana atmasınlar da.
Dimitrim 2 yasina girecek abisi.173.000 takipcisi oldu zekasindan ötürü 3 ayda.ama annesi pek paylasmiyor artik.rusyada kasabaya yerlestiler.cok kültürlü bi aile,cok insancillar ve Turkleri seviyorlar.Her transfer dönemi başında biz :
Ekli dosyayı görüntüle 286948
Haftalar ilerledikçe biz:
Ekli dosyayı görüntüle 286949
dimitri'yi ...Dimitrim 2 yasina girecek abisi.173.000 takipcisi oldu zekasindan ötürü 3 ayda.ama annesi pek paylasmiyor artik.rusyada kasabaya yerlestiler.cok kültürlü bi aile,cok insancillar ve Turkleri seviyorlar.
dimitri'yi ...