Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Doue beceriksizliği 20 milyona mal oldu. Yalandan bir stoper kiralayın geçin bonservis harcamayın dedik UEFA listesine yazacağız diye 8 milyon da oradan girdi. Sıradan bir taraftarın öngörüsünü bunlar düşünemiyor bile.

Bu transfer dönemi de çok yüksekten uçmamak lazım taraftar olarak beklentileri düşürmekte fayda var

TR'de yetişmiş Türk sağ bek için Gökhan Sazdağ mı yoksa Taha Şahin mi sizce? İkili mücadele ve savunma istatistikleri Sazdağ'ın daha iyi ama bu oynadıkları takımın taktiğine mi bağlı?
Kasimpasada ki yasin ozcan di sanırım. Bence bu çocuğu almalıyız. Yurt dışı işi sanırım olmadı.

leminayi monte etmese ilk 11 sampiyonlukda gidiyordu
hepiniz frankowskiyi överken bunlari yazmistim

kavukcudan baskasina GÜVENMEM ben NET

ne okan he hatipoglu bunlara transfer emanet edilmemeli yoksa yeni frankowskiler doldururlar!!!!

Bosuna degil aslinda adamlar çölün ortasinda su yok kazmayi vur petrol çıkıyor Dubai denen colden bozma sehir her sene milyon usd kazaniyor
Nasil reklam yapican Arabistandaki birsuru seyh dubaide katarda yatirimlari var
Reklamin kolay yolu topcu diyorlar
Onlar harcadigi parayi cikariyordur
Ticari ve turistik anlamda diyorsun anladım. Ben sportif kısmından bakıyordum. Haksız değilsin muhakkak etkisi vardır ama harcanan paraların karşılığını alıyorlar mıdır bilemem.

Şöyle 2-3 yılda bir Fransa lig 2 ve 3'den parlak adam alıp oynadığı takımda kiralık bırakacaksın.

Bir sonraki yıl yaşlanan oyuncun yerine rotasyona sokacaksın.

5 deneme de en az 1 vurgun yaparsın ama nerede bizde o planlama...

Adamlar Sallai yerine 10 milyon verip çekmişler topçuyu.

6 milyon €'sunu biz ödedik zaten onlarda üstüne 4 koyup almışlar.

Freiburg demişken Ritsu Doan‘in hastasıyım

Ama Yunus varken de gereksiz olur

Galatasarayin parasiyla Erden Timur olmaya calisan Hatipoglu
seni sadece lanet ile anacagiz fazla zorlama

Kavukcuyuda sana yedirmeyiz!

leminayi monte etmese ilk 11 sampiyonlukda gidiyordu
hepiniz frankowskiyi överken bunlari yazmistim

kavukcudan baskasina GÜVENMEM ben NET

ne okan he hatipoglu bunlara transfer emanet edilmemeli yoksa yeni frankowskiler doldururlar!!!!

biri 12 kişi mi oynayacaz yav diye taraftarla kafa bulurken öbürü 8 milyonluk kazığı oynayınca görürsünüz nasıl topçu olduğunu diyerek aklınca ayar veriyordu taraftara ve bunlar hala hiç hesap vermeden duruyorlar öyle tuhaf bir şekilde hadi okan şampiyon oldu da yırttı bir nebze de o hatipoğlu denen herifi şampiyonluk kutlamasında hacıosman kadar ıslıklamayan taraftar stada gitmesin hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt