Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.917
- 23.472
- 3.723
Bulka= De Sanctis
Gibi geldi.
Gibi geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertan yazinca fblinin teki sinik bi tip değil,hırçın ve hirsli fb alsa keşke yazmisBulka= De Sanctis
Gibi geldi.
bulka tam kova umarım öyle bir enayilik yapmayız
Ben alınsın demiyorum zaten bence de başka daha güvenilir kaleci bulunmalı. Bana çok çizgi kalecisi geliyor bu da bize çok ters gelecek bize libero kaleci lazım. Muslera'nın en önemli özelliklerinden biriydi pozisyon daha başlamadan bitirmesi.20 milyon verdiğin kaleci hata yapmasın diye mi beklicez renkdaş yoksa bize maç alsın diye mi
Hocam kuyun var kuyun petrol kuyun otur basina Deli dumrul gibi alana 10 almayana 15 usd de gitsinTicari ve turistik anlamda diyorsun anladım. Ben sportif kısmından bakıyordum. Haksız değilsin muhakkak etkisi vardır ama harcanan paraların karşılığını alıyorlar mıdır bilemem.
Hocam 2 metre kaleci adamdan çeviklik bekleyemezsin basindan beri soyluyorum 10 cm demek yavas egilmek demek 10 cm demek yerinden kalkana kadar golu yemek demek ayak dibine yerden gelen toplari yemek demek 1.90 dan uzun kaleci dezavantajdir bize gelmezBulka cizgi kalecisine benziyor biraz
skillere baktimda sirf cizgiden cikardigi toplar var
Courtois ve Donnarumma bu yorumu begenmedi.Hocam 2 metre kaleci adamdan çeviklik bekleyemezsin basindan beri soyluyorum 10 cm demek yavas egilmek demek 10 cm demek yerinden kalkana kadar golu yemek demek ayak dibine yerden gelen toplari yemek demek 1.90 dan uzun kaleci dezavantajdir bize gelmez
Bulkaya herkes iyi kaleci diyordu şimdi sallanıyor. Sence iyi miBulka’ya kötü kaleci deme donesiyle Muslera’nın ilk geldiğinde elleri küçük demek benzer seviyede kolpalar gibi
Pek fikrim yokBulkaya herkes iyi kaleci diyordu şimdi sallanıyor. Sence iyi mi
Vasat mı? Geçen PSG futbolcularını hayattan soğuttuBu tip vasat kalecilerle isimizin olmamasi lazim kaleci aliyorsan kendini ispat etmis alacaksin
Ayağı Günay kadar olsa yeter, refleksleri ve alan hakimiyeti iyi olsun.Kaleci konusuna deginmisken burada bir karar vermesi gerekiyo teknik heyetin.
Kale ve ceza sahasinda yuksek hakimiyeti olan, kalecilik kriterleri iyi olan biri mi?
yoksa
daha cok ayaklari iyi olan ve oyunu okumasi, nir nevi hizli ve daha cok ceza sahasi disina cikip arkadaki 'boslugu' takip etmekte daha iyi olan biri mi?
simdi ikisi de olsun diyenler cikacaktir ama bence onlar hayal goruyor. Oyle kaleciler pek fazla yok zaten onlarin hepsi iyi olsa ne isi var burada?