- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Şu transfer simoyu imha etmediler mi hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayağı Günay kadar olsa yeter dediğin Günay'ın ayak kalitesi zaten çok yüksek. Bahsettiğin kaleci Ederson falan oluyor.Ayağı Günay kadar olsa yeter, refleksleri ve alan hakimiyeti iyi olsun.
bulka tam kova umarım öyle bir enayilik yapmayız
kane'de olsaydı ilginç konbinasyon olurduİbrahim Seten :
"Fenerbahçe Mane veya Sane ikilisinden birini alacak!"
Fakirlik + tiner kombinasyonuEkli dosyayı görüntüle 286987
Bunlar niye böyle?
Livakovicte Dk muthis oynadiVasat mı? Geçen PSG futbolcularını hayattan soğuttu![]()
Kac tane var onlardan alperCourtois ve Donnarumma bu yorumu begenmedi.
Kaleciler zaten 24-25 yasindan sonra aciliyor, Muslera'da o yasta bize gelmisti yani orada bir problem goremiyorum. Genc yasta sag sola kiralanmasi kadar normal birsey yok. Buyuk takimlar bu tarz kalecileri genc yasta aliyor ve pismesi icin kiralik gonderiyorlar bir kac sene. Nice'te oynuyor diye begenmeme durumunu anlamiyorum. PSG'de birinci kaleci olsa bizim alma imkanimiz mi olacakti?Kac tane var onlardan alper
Bu kaleciyi PSG almis kiralamis durmus kariyerindeki en iyi takim nice ve yasi 25 neyine bakip alacagim
Adi gecen diger kalecilere bakinca
Bu isim vasat kalıyor
Muslera lazioda 4 sene oynamistiKaleciler zaten 24-25 yasindan sonra aciliyor, Muslera'da o yasta bize gelmisti yani orada bir problem goremiyorum. Genc yasta sag sola kiralanmasi kadar normal birsey yok. Buyuk takimlar bu tarz kalecileri genc yasta aliyor ve pismesi icin kiralik gonderiyorlar bir kac sene.
Diger alternatif kaleciler kim bu arada? Baska isim goremedim cunku.
Alex Meret sanirim serbest kaliyor, benim de cok yukseldigim bir kaleci degil ama en azindan daha tecrubeli ve serbest olmasi iyi bir sey.Muslera lazioda 4 sene oynamisti
İtalyada 4 sezon oynamak benim icin bir kriterdir
Mesela Alex Meret benim cok begendigim bir kaleci degil ama
Napolide 2 senedir oyle boyle oynuyor ve degerini baya arttirdi
İsmi gecenler kesin yalandir o yuzden girmeye gerek yok
Ama kaleciye para baglayacaksak
Cok cok iyi arastirmaliyiz
Livakovic onumuzde ornek
Oblak mi?emiliano martinez
oblak
tzolakis
kaua santos
restes
atubolu
önem sırasına göre önce bunlardan başlayıp gidilmeli eşşek değillerse birini alırlar herhalde