Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla kaleci muhabbetinde Musleranin uzun sureler en cok begendigim ozelligi inanilmaz iyi refleksleri vardi - sacmasapan kurtarislari dolu nasil uzandi ona diyerekten.bazende cok iyi yere yapisiyordu altindan top kacirmiyordu

Uzun topu en zayif noktasiydi, rituel gibi her mac 1 tane ortasahadan taca atma isi var. Yan toplarda da superdi diyemeyiz.

Sarkan toplara iyi cikiyordu, son 2 sezonda sikintili cikislar yasadi ama.

Sonuc olarak aslinda muslera ozellikleri+ gunayin ayaklarina sahip olan kaleci kafayi fena rahatlatir

bulka tam kova umarım öyle bir enayilik yapmayız

Böyle de bir maçı var. Buradaki farkı gösteren de favori durumda maça çıkan takımla favori olmayan takımla maça çıkma arasındaki fark muhtemelen. CL'de çok işimize yarayıp ligde ise açık alanda zorlanacağı bir durum oluşabilir.

musleraya en benzer profil touluseun kaleci restes en az şovalye kadar kalecidir de bize gelir mi orası muamma daha yaşı çok genç ama 20-25 e aldığın al 2 katına rahat satılır şlden sonra

1747745748857.webp

Bunlar niye böyle?

Kac tane var onlardan alper
Bu kaleciyi PSG almis kiralamis durmus kariyerindeki en iyi takim nice ve yasi 25 neyine bakip alacagim
Adi gecen diger kalecilere bakinca
Bu isim vasat kalıyor
Kaleciler zaten 24-25 yasindan sonra aciliyor, Muslera'da o yasta bize gelmisti yani orada bir problem goremiyorum. Genc yasta sag sola kiralanmasi kadar normal birsey yok. Buyuk takimlar bu tarz kalecileri genc yasta aliyor ve pismesi icin kiralik gonderiyorlar bir kac sene. Nice'te oynuyor diye begenmeme durumunu anlamiyorum. PSG'de birinci kaleci olsa bizim alma imkanimiz mi olacakti?

Diger alternatif kaleciler kim bu arada? Baska isim goremedim cunku.

Fenerbahçe, Mourinho ile yolları ayırmaya şu an için daha yakın.

Yönetimde, Mourinho'nun kalmasını isteyenler, başkan Ali Koç'a daha yakın kişiler.

Yönetim, Mourinho'ya tazminat vermek de istemiyor.

(TRT Spor)

Bulka, bildiğin çizgi kalecisi. Bunu YouTube’daki yorumlardan değil, Fransa Ligi’ni izleyerek söylüyorum.
Kapalı defansla oynarsan inanılmaz bir kaleci, 20 milyonun da hakkını verir.
Fakat biz kapalı defansla oynamayacağız; oynadığımız oyuna ters bir oyuncu.
Günay da sırf bu sebepten bizde ilk 11 oyuncusu olamaz.

Kaleciler zaten 24-25 yasindan sonra aciliyor, Muslera'da o yasta bize gelmisti yani orada bir problem goremiyorum. Genc yasta sag sola kiralanmasi kadar normal birsey yok. Buyuk takimlar bu tarz kalecileri genc yasta aliyor ve pismesi icin kiralik gonderiyorlar bir kac sene.

Diger alternatif kaleciler kim bu arada? Baska isim goremedim cunku.
Muslera lazioda 4 sene oynamisti
İtalyada 4 sezon oynamak benim icin bir kriterdir
Mesela Alex Meret benim cok begendigim bir kaleci degil ama
Napolide 2 senedir oyle boyle oynuyor ve degerini baya arttirdi
İsmi gecenler kesin yalandir o yuzden girmeye gerek yok
Ama kaleciye para baglayacaksak
Cok cok iyi arastirmaliyiz
Livakovic onumuzde ornek

Musrati ve Immobile önümüzdeki. sezon kadroda düşünülmüyor. Ajax, Romulo ile ilgileniyor. Beşiktaş, Ajax'ın teklifini görmek istiyor. Cristiano Ronaldo, Beşiktaş’ın gündeminde bulunmuyor. ( Orta Çizgi)

emiliano martinez
oblak
tzolakis
kaua santos
restes
atubolu

önem sırasına göre önce bunlardan başlayıp gidilmeli eşşek değillerse birini alırlar herhalde

Muslera lazioda 4 sene oynamisti
İtalyada 4 sezon oynamak benim icin bir kriterdir
Mesela Alex Meret benim cok begendigim bir kaleci degil ama
Napolide 2 senedir oyle boyle oynuyor ve degerini baya arttirdi
İsmi gecenler kesin yalandir o yuzden girmeye gerek yok
Ama kaleciye para baglayacaksak
Cok cok iyi arastirmaliyiz
Livakovic onumuzde ornek
Alex Meret sanirim serbest kaliyor, benim de cok yukseldigim bir kaleci degil ama en azindan daha tecrubeli ve serbest olmasi iyi bir sey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt