Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalecide seviyeyi neden o kadar yükselttiniz ki?

muslera kaleye gelen her şutu yiyordu

kıstas günaydan bi tık iyi kaleci olabilir yoksa günayla devam edilmeli günaya yedek alınsın yerli

Osi bizim yerimize Juve tercih etmemeli yaşanmamalı bu yaw, Tamam İtalya daha makul olabilir Serie A daha gözde bir lig ama ne biliyim Juve üzer
O haberi yapan biraz kolpa biri Juve işi olmaz zaten Napoli başkanı vermez oraya. Osi'ye Psg vb. kulüp teklifi gelmezse senelik 40-50 milyona Arabistan yapacak diye düşünüyorum. Osi gibi oyuncular kendi ülkelerinde kendi doğdukları yerlere de yardım falan yaptığı için para daha önemli olabiliyor onlarda.

O haberi yapan biraz kolpa biri Juve işi olmaz zaten Napoli başkanı vermez oraya. Osi'ye Psg vb. kulüp teklifi gelmezse senelik 40-50 milyona Arabistan yapacak diye düşünüyorum.
osimhen juveye gitmez de

hadi gitti diyelim

50 tane atar napoliye inat juvede

75 değilki italya içinde serbest kalmasi 130 falan
Farketmez zaten 50 olsun onu da veremezler maximum 150 falan bütçeleri olur 11e minimum 4 oyuncu almaları lazım bunun büyük kısmını tek oyuncuya baglayacaklarini hiç sanmıyorum sadece osimhen zaten hiçbir şey yapamaz da orda ellerinde kenan dışında ise yarar kimse yok hadi belki biraz da gonzalez denir.Defansa 2 orta sahaya 1 lazım en kötü o yüzden juventusa osimhen yazmak akıl dışı bir iş direkt

Galatasarayin Ahmet Ercanlari bosuna demiyorum

12 kisimi oynayacagizi mourinhomu dedi? net istemedi taraftar seve seve ilk 11e monte etti leminayi öyle sezonu kurtardik
yoksa gidiyordu sampiyonluk

ayriyeten adama derler 10 tane bek aldirdi takima biride tutsun dimi
bek konusunda hic örnek vermeseler daha iyi

ki türk oyuncularin transferine bende birsey demiyorum milli takim görmüs her türk alinabilir ahmet kutucu dahil cok kotu performans vermesine ragmen zaten 10-15 türk tane var toplamda adam akilli o seviyede alinabilecek

benim erende ayriyeten hala cekincelerim var
lig icin yeterlide clde görelim bir sanki yetersizmis gibi gelecek hissediyorum
ileri gittigi zaman dönme isi sikinti biraz erende fazla gevsek davraniyor tsde böyleydi bizde biraz siktigi icin yapamaiyor ama zamanla salma potansiyeli var
ha eren jakobs varken solbek alinmaz daha
mecbur bekleyip görecegiz insallah siritimaz oralarda

Jacobs’a 10 kağıt verdiren de o, o ve Hatip yüzünden aylarca sol beksiz kaldık ilk devre

Kıyıcı sıçmış sıvıyor

Eren ismi geçerken en çok karşı çıkan bunlardı zaten biz gelmeli dediğimizde

Geçen taraftara salladı tepki aldı diye kendini aklamaya çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt