Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.351
- 18.531
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadise deniyor @Barış Savaş
Sen aç ben boşaltmaya gelirim
kalecide seviyeyi neden o kadar yükselttiniz ki?
muslera kaleye gelen her şutu yiyordu
kıstas günaydan bi tık iyi kaleci olabilir yoksa günayla devam edilmeli günaya yedek alınsın yerli
O haberi yapan biraz kolpa biri Juve işi olmaz zaten Napoli başkanı vermez oraya. Osi'ye Psg vb. kulüp teklifi gelmezse senelik 40-50 milyona Arabistan yapacak diye düşünüyorum. Osi gibi oyuncular kendi ülkelerinde kendi doğdukları yerlere de yardım falan yaptığı için para daha önemli olabiliyor onlarda.Osi bizim yerimize Juve tercih etmemeli yaşanmamalı bu yaw, Tamam İtalya daha makul olabilir Serie A daha gözde bir lig ama ne biliyim Juve üzer
osimhen juveye gitmez deO haberi yapan biraz kolpa biri Juve işi olmaz zaten Napoli başkanı vermez oraya. Osi'ye Psg vb. kulüp teklifi gelmezse senelik 40-50 milyona Arabistan yapacak diye düşünüyorum.
O yüzden vermez zaten Napoli Juve'ye. İtalya içi takımlara serbest kalma maddesi geçerli değilmiş sonuçta.osimhen juveye gitmez de
hadi gitti diyelim
50 tane atar napoliye inat juvede
Farketmez zaten 50 olsun onu da veremezler maximum 150 falan bütçeleri olur 11e minimum 4 oyuncu almaları lazım bunun büyük kısmını tek oyuncuya baglayacaklarini hiç sanmıyorum sadece osimhen zaten hiçbir şey yapamaz da orda ellerinde kenan dışında ise yarar kimse yok hadi belki biraz da gonzalez denir.Defansa 2 orta sahaya 1 lazım en kötü o yüzden juventusa osimhen yazmak akıl dışı bir iş direkt75 değilki italya içinde serbest kalmasi 130 falan
as, chelsea dün gece maske paylasmısSa, duyum var mi
Eyvahas, chelsea dün gece maske paylasmıs
Ama başkası içinmiş
Yine kandirildikAma başkası içinmiş