- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
1 .dimitri 2.davinsonun oglu salvador 3.moratanin oğlu edo 4. ciro...sıralama budur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 .dimitri 2.davinsonun oglu salvador 3.moratanin oğlu edo 4. ciro...sıralama budur
Uza1 .dimitri 2.salvador 3.moratanin oğlu edo 4. ciro...sıralama budur
Muslera'nın elleri küçük
Sen uza niye bi tarafın kalkarak uza diyosun ki simdi bana ne garip adamsın sen
Hande Yener - ben senin delinim dinliyorumBu samiyen fb salca olmasın diye biseyler uyduruyor gibi saneden beri
Büyüdün de abine karşı mı geliyon he? Senin kısa şortla forumda dolaştığın günleri bilirim. Hamlelerine dikkat et Serg!!!Sen uza niye bi tarafın kalkarak uza diyosun ki simdi bana ne garip adamsın sen
Dolaşmayı bile berecemiyosun şeşko,Cafer ile münakaşayi seviyorum.senle olmuyoBüyüdün de abine karşı mı geliyon he? Senin kısa şortla forumda dolaştığın günleri bilirim. Hamlelerine dikkat et Serg!!!
AbvOzzy darlamada barışı geçti net oğlu net. Oskarlarda tarafına çift oy basicam. Dmden de oy toplucam
Seni hiç iyi görmüyorum kardeşim ne yalan söyleyeyim.
Kozlarımızı kafes dövüşünde paylaşmak isterim.Dolaşmayı bile berecemiyosun şeşko,Cafer ile münakaşayi seviyorum.senle olmuyo
Tadım kaçık. Şampiyonluk bile pozitif etki etmiyor. CL alırsak bir ihtimal yaşam belirtisi gösterebilirim.Seni hiç iyi görmüyorum kardeşim ne yalan söyleyeyim.