Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet 30-40 a canavar gibi adamlar alıyo 1 kişiye 80 vermek yerine 40ar milyona 2 tane topçu istemez miydin

Sanki 5 milyonu ikiye böldük 2 tane 40 milyon euroluk adam diyorum yaw
Osiye 75 verirdim ben zaten 2 kişilik adam tek kişi olmasına ragmen.
Emiliano Martinez tarzı kendini üst seviyede ispat etmiş bir kaleci almadığımız sürece kaleci işi şansa kalmış. Fener gitti hırvatistanda şov yapan Livakovic'i aldı leş çıktı biz ona benzer profilde Muslera'yı aldık efsane oldu.
Liva WC de parlayan onun dışında hirvat dışına çıkmamış vasat bir kaleciydi yav. Şans illa ki bir faktör ama Liva nın durumu zaten şüpheli bir durumdu.

Yalniz bulka ile bizim ilişki icardi mevzusuna dönüşebilir gibi,bence gelme ihtimali yüksek ve Galatasaray ile arasındaki uyum ileri seviyelere götürebilir onu ve bizi

Piyasa çok pahalı cart curt uğruna gerçekten kaleciyi hemen yetiştirebileceklerini sanmıyorum

bizim futbolculara sulanmasından bıktım.Osi’de karar verse artık

1000031551.webp
Okan hoca Ercan saatçi ile kanka ha

Lunin aralarında en mantıklısı olur gibi
Martinez yaşlı ve güvenilir değil
Bulka overrated

Martinez kalede lunin gibi emanet durmuyo,nando gibi şampiyonluk modu açma durumu da olabiliyor tek sıkıntı şl de fransız forvetlerin olduğu rakiplere denk gelirsek ayvayı yiyebiliriz 2022 mevzusundan dolayı,yanan biz oluruz

Benim adaylarım martinez,kepa,nick pope,trafford ve bono

Sanchez gitmeyi düsünebilir mi acaba? Avrupaya dönmek icin son firsati olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt