Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.539
- 91.629
- 5.093
Ne hayallerimiz vardı be admirim![]()
Brighton, PSV'den ayrılan 27 yaşındaki Fransız stoper Olivier Boscagli ile anlaşmaya vardı.
[@FabrizioRomano]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne hayallerimiz vardı be admirim![]()
Brighton, PSV'den ayrılan 27 yaşındaki Fransız stoper Olivier Boscagli ile anlaşmaya vardı.
[@FabrizioRomano]
Lafımın arkasındayım günayı al trabzono koy düzenli forma şansı ver burada Günay da istenir süper ligde şuanda iyi yerli kaleci yok inan bana buna Günay’da uğurcanda dahil hiç biri cl seviyesi kaleci değiller süper ligde idare edebilecek adamlar bize daha iyisi lazım ben Galatasaray da başarılı olan yerli kaleci pek görmedimonlar ayri mevzular. gunay ugurcandan 5 kat iyi kaleci dedin ona itiraz ettim, ederim.
Muhtemelen galatasarayla aynı ligde oynuyoruz diyerekYunus kadar çabuk değil ama ilginç bir dar alan becerisi var. Bu yaşta Antepe gelmeye nasıl ikna etmişler anlam veremediğim bir adam.
Elin kulupleri ilk once stoper transferinden basladi iste Dean Huijsen, Tah, Boscagli falan.
Bizde yavastan baslasak fena olmaz gibi ha?
Cepte 75 falan yok yav, hani goster deseler neyi gosterecegiz?Wirtz için cepteki 75i teklif edip piyasada bi şekil mi yapsak

Liverpool-Chelsea haberleri vardi gecen gun.aLPER ALTUN bize John Lucumi getir
Elin kulupleri ilk once stoper transferinden basladi iste Dean Huijsen, Tah, Boscagli falan.
Bizde yavastan baslasak fena olmaz gibi ha?
ugurcan'ın sadece bu sezon yaptıgı kurtaris gunay'ın tum kariyerinde yaptıgı kurtarıstan fazladır. bu konuya objektif bakamadıgını dusunuyorum.Lafımın arkasındayım günayı al trabzono koy düzenli forma şansı ver burada Günay da istenir süper ligde şuanda iyi yerli kaleci yok inan bana buna Günay’da uğurcanda dahil hiç biri cl seviyesi kaleci değiller süper ligde idare edebilecek adamlar bize daha iyisi lazım ben Galatasaray da başarılı olan yerli kaleci pek görmedim
Raad olCepte 75 falan yok yav, hani goster deseler neyi gosterecegiz?![]()
SgRaad ol
Sn kavukçu osi için hazırladım dedi ya osi kalmazsa birine sıkarız 75i
Leao ismini not et eğer ismi çıkarsa hatırlatırım bu mesajı