Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne hayallerimiz vardı be admirim

anadoludan yabancı oyuncu olayını amrabat ve diagneden sonra konuşmamamız gerek bence

kozlowski bizim maçlarda varmıydı ? vardıysa hiç gözüme batmadı demek okadarda iyi topçu değil

anadolu takımları aralarında oynadıkları top almanya 3. ligiyle eşdeğer bence değerlendirirken öyle değerlendirin

Elin kulupleri ilk once stoper transferinden basladi iste Dean Huijsen, Tah, Boscagli falan.

Bizde yavastan baslasak fena olmaz gibi ha?

onlar ayri mevzular. gunay ugurcandan 5 kat iyi kaleci dedin ona itiraz ettim, ederim.
Lafımın arkasındayım günayı al trabzono koy düzenli forma şansı ver burada Günay da istenir süper ligde şuanda iyi yerli kaleci yok inan bana buna Günay’da uğurcanda dahil hiç biri cl seviyesi kaleci değiller süper ligde idare edebilecek adamlar bize daha iyisi lazım ben Galatasaray da başarılı olan yerli kaleci pek görmedim

geçen yaz bunu yine konuşmuştuk

anadoludan gelip tutan yabancı sayısı beş parmağı geçmiyor

hele bizde hiç tutan yok

Bi 15-20 gün sonra kaleci adayları hakkında fikirlerimi paylaşacağım zira Muslera gelirken muslera'ya kova demiştim.

Kale, Davinson, Stoper, Sallai, Sağ bek, Jakobs, Lemina, Torreira, Sara, Kanat, İcardi, Morata

12 yabancı üstüne 2 genci de ofansif orta sahaya ve forvete alırız en mantıklısı bu gibi. Ya da ofansif orta sahaya baba adam alıp kanada genç alırız.

Lafımın arkasındayım günayı al trabzono koy düzenli forma şansı ver burada Günay da istenir süper ligde şuanda iyi yerli kaleci yok inan bana buna Günay’da uğurcanda dahil hiç biri cl seviyesi kaleci değiller süper ligde idare edebilecek adamlar bize daha iyisi lazım ben Galatasaray da başarılı olan yerli kaleci pek görmedim
ugurcan'ın sadece bu sezon yaptıgı kurtaris gunay'ın tum kariyerinde yaptıgı kurtarıstan fazladır. bu konuya objektif bakamadıgını dusunuyorum.

Bu sene çok abartmaya gerek yok; pavloviç , cherki , martinez , osimen alıp fırsat transferi için bekleriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt