Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.555
- 12.057
- 1.418
Hayir ya x den aldim yanlis linki yapistirmisimVideoyu sen mi yapip paylaştın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir ya x den aldim yanlis linki yapistirmisimVideoyu sen mi yapip paylaştın?
Ne olursa olsun hangi topcu olursa olsun bu salako ifadeleri hic hosuma gitmiyor asla tasvip etmem ama bu kaleci kotu bakin bu alex meretde kotu kaleci son iki napoli macini canli izledimVideoyu sen mi yapip paylaştın?
Ne olursa olsun hangi topcu olursa olsun bu salako ifadeleri hic hosuma gitmiyor asla tasvip etmem ama bu kaleci kotu bakin bu alex meretde kotu kaleci son iki napoli macini canli izledim
Beoyden sonra sağ beki nasil oturtamadiysak musleradan sonra da kaleyi oturtamicaz her transfer döneminde yeni kaleci gelecek. Dogru herifi bulana kadar 50m euro harcarız.
Burda hatali gol yok mustafa eliyle alip iceri attigi 3 gol var ve bu video 15 dakikaymis her kaleci hata yaparda ayni sezonda su kadar hata tesaduf degil dikkat et yerden sert ayagina yakin her topu ya iceri almis yada yumurtlamis boyu 2 metre bu kalecinin esnek degilya böyle iki görüntüden kaleci test etmek bana biraz saçma geliyor
genç arkadaşlar hatırlamaz muslera bize transfer olduğunda bir youtube videosu dolaşıyordu forumlarda. full hatalı gol.
ama sonra ne olduğu malum
Beoyden sonra sağ beki nasil oturtamadiysak musleradan sonra da kaleyi oturtamicaz her transfer döneminde yeni kaleci gelecek. Dogru herifi bulana kadar 50m euro harcarız.
Aha geldi karabasannaber evren
Ben pes ettim muslera 1 yil daha kalsincelsideki petrovic almak lazim
kaleci budur işte