- 3 Haziran 2015
- 57.137
- 66.318
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de Oly'nin başkanı Forest'in de sahibi yani ileride belki oraya götürebilir oyuncuyu.çolakis'e benden de ok. kendi liginin gs'ı gibi bir takımda oynuyor. (kendi liginin üzerinde, sürekli baskılı oynayan, dönem dönem az atak yiyen). bu şartlar altında başarılı olması, oyun içi konsantrasyonunun yüksek olduğunu gösterir.
ancak görünen o ki takımının en değerli oyuncularından biri ve takımı onu satmayacak gibi.
must:
kaleci
osimhen (ya da ayıboğan bir santrafor)
kanat/on numara oynayabilen biri
nice to have:
sağ bek
sol stoper
bonus:
scout kanat
scout orta saha
işin "must" kısmını haziran ayı içinde çözelim, başka bir şey istemem.
martinez
günay
boey
sazdağı
sanchez
apo
batagov
kaan
arda
eren
jakobs
torriera
lemina
sara
berkan
barış
yunus
kutucu
sallai
correa
yusuf demir (2003+)
kozlowski (2003+)
osimhen
icardi
12+2 bu kadroya fit misiniz?
İstenen bonservis önemli orada 33 yaşında bir kaleciye de 15-20 bonservis veremezsin.Genç kaleci alacağız diye kaliteden ödün vermeyelim Martinez ihtimali var ise diğer isimler boşa çıkar.
Ben alabiliyorsam hemen uğurcanı alırım bildiğin izlediğim kaleciBulka çok hantal kaleci. Santos'daki Gabriel Brazao ismi geçiyor onu alırdım çevik bir kaleci. Ya da fazla para harcamam diyorsa yönetim PSV'de sözleşmesi biten Arjantinli Walter Benítez'i alırdım. Geri kalan parayı 10 numaraya basardım.
Ben alabiliyorsam hemen uğurcanı alırım bildiğin izlediğim kaleci
Degiliz.martinez
günay
boey
sazdağı
sanchez
apo
batagov
kaan
arda
eren
jakobs