Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 yıldır realde kanatta oynayan, son dönemde beke dönen adamın pozisyonu nasil belli degil.
Yav nereye oynamis, 10 yildir herif oranin yedegi sadece son yillarda sagbekteki sakatliklardan dolayi ayni bizim Sallai gibi zorunlu olarak sag bek oynadi genel olarak simdide yasi olmus 34. Napacan alip? Defans yapmasini bile bilmiyor Real taraftari ona sovmekten bikti.

Sallai oynasin daha iyi.

Sallai bayagi yüksek maas aliyor

Adam sag bekte iyi oynadi

Eger üst düzey bir oyuncu gelmeyecekse sallai ile devam etmek daha mantikli olur sag bek icin

Frankowski veya jelert ile yollar ayrilir ama frankowski’nin sözlesme sartlarini tam olarak bilmiyoruz zorunlu satin alma opsiyonu eger devreye girdiyse sag bek rotasyonunda devam eder

Elek olur CL de.

En az 1, muhtemelen 2 kırmızı kartı da garanti olur bana göre.

Hamleleri çok dengesiz. Ligde hızı ve gücü yüksek biri yok ama ortalama takımlar dahi zorlar.

Önünde Barış olmazsa hele (satılırsa) defansif zaafları daha da beter ortaya çıkar.

Sallai'nin oynayacağı tek yer rotasyonda ön bölge bana göre, ligde de seviye bu şekilde oldukça arada yine bekte oynar Barış devam edecekse.

Şövalye
Boey-Davinson-Eren
Vaskez-Toreyra-Lemina-Baris
Keydibi-Grizman
Osimhen

Kaymalı bir saha içi kurgumuz olacak.

@Ali Bektaş

Ederson işi zorlanmalı çok büyük ihtimalle arabistana gidecek ama belki ikna edilebilir

1747826290059.webp

Ekli dosyayı görüntüle 287109Ekli dosyayı görüntüle 287110
Ekli dosyayı görüntüle 287111Ekli dosyayı görüntüle 287113Ekli dosyayı görüntüle 287114

UCL Quarter Final (Daha fazlası da mümkün)
Süper Lig 26. Şampiyonluk
ZTK 20. Şampiyonluk
Türkiye Süper Kupası 18. Şampiyonluk

BONS: 120 Milyon Euro gider btw.

Sponsorlar (Kişisel ve Kurumsal)
Şampiyonluk Etkinliği
CL Geliri
Kombine Geliri

vs derken kurulabilir mi zor da olsa mümkün ama ikna kısmı paradan bile zor olur hepsini birden.

---------------------------E.Martinez----------------------

--Boey---------Sanchez-----------Pavlovic--------Eren-----

---------------Torreira------------Lemina------------------

--Barış------------------Griezmann----------------Yunus---

-------------------------Osimhen--------------------------

CL 11'i olur.

Ligde İcardi ile 4-4-2 de oynarsın. Abdulkerim, Kaan, Jakobs, Sallai vs de bolca forma giyer CL dönüş haftalarında özellikle.

Bize en önce 2 tane taş gibi kanat lazım

Barış ve yunusla bir halt yapamayız şlde

Griezmann olmuyorsa da Asensio tarzı biri lazım bize ya.

Geçen adı çıkınca çok mutlu olmuştum.

Alamadık Villa'da şov yaptı burada herkes sövüyordu.

Morata ile de iyi anlaşırlar.

Mükemmel teknik, çok iyi şutör. Mertens gibi mobil değil belki ama oyun zekası ile CL için özellikle çok önemli profil olur.

Ligde de tabi ki her türlü katkı alırız.

Suan takima level attiracak ya da aslinda direkt oynar diyebilecegiz 3 as oyuncu gerekiyor. Bunlar ciddi transferler olmali, isi bitmis veya kucuk takimlarda oynamis adamlar olmamali cunku bu hatayi yaparsak seneye kotu bir sezon bizi bekleyebilir.

Bu 3 transfer bizim kaderimizi belirleyecek. Sonra fener istedigi transferleri yapsin yine bizi gecemez.

Bize en önce 2 tane taş gibi kanat lazım

Barış ve yunusla bir halt yapamayız şlde

Barış'ın defansif katkısı olmadan elek oluruz asıl. Adam 2 kişilik oynuyor.

O çocuğa haksızlık etmeyelim lüften. Takımda Osimhen dahil Mertens ile birlikte en sevdiğim 2 isimden biri.

Pozitif hali, gülen yüzü çok ararsınız sonra. Kaldı ki Mertens'i arayacağız çok.

Yunus'un ise şu sene 1.5 ay hariç (sakatlık ve sonrası) verdiği katkı muazzam.

Bana göre daha en üst seviyeye ulaşmadı bile. Adam çok çabuk, teknik, hızlanması iyi. İyi pas çıkarıyor, şutları hiç fena değil.

Yabancı olsa 3.5-4 Milyon Euro senelik verip 15-20 bons ile almaya çalışırdık.

Haksızlık ediyoruz yapmayalım.

Kerem'e de top kaybediyor dedik vs onun kadar gol atan yerli oyuncu bakalım ligde kaç sene sonra olacak şampiyonluğa oynayan takımlarda. Gol istikrarı olarak diyorum 1 seneliğine değil.

Çok sektiriyor ve çıkışları kötü.

Bizim gibi önde baskılı oynayan büyük takımlarda süpürücü libero kaleci önemli.

Ayrıca sektirdiği toplarda kontra ataklarda savunma iyi yerleşmediğinde ciddi sıkıntı olabilir.

Kendisi bizim aradığımız profilde değil diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt