Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
arapların 40 verdiği denklemde fazla seçenek yok gibiOsimhen konusunda en büyük rakibimiz Chelsea
Arsenal veua United sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arapların 40 verdiği denklemde fazla seçenek yok gibiOsimhen konusunda en büyük rakibimiz Chelsea
25 mayıs yazmıştı.Emircanin yeni gs sarkisi ne zaman cikacak piyasaya acaba
Cok merak ediyorum
Takımın oyunu güven vermiyordur o zaman yani hadi kazık kura çeksek doğru olur da sadece kağıt üstünde bütçe ve kadro olarak üstünde olduğumuz 10-15 tane takım var burda.Hadi top takımları çıkardım.Ingiliz takımlar harici yine üstümüzde çok bir takım yokki normalde , tamamen bizim beceriksizligimizden kaynaklı bir durum.Surdaki takımların birkaç tanesi baya dağılacak,yapılanma yapacak bir de.
Degindigin gibi bu sezon onemliydi , en azindan daha fazlasi icin asama kaydederdin. CL icin uefa kupasi artik kistas degil(2000de oyleydi bana gore) baktiginda EPL de Belmas sezonu geciren 2 takim oynadi.Okan Hoca ligi kırmak istiyor çok net.
Her sene CL'ye turistik gidip geleceğiz şampiyon olup.
Sonra takımı yavaş yavaş oranın takımı yapalım kafasında.
Ama bunu açıkça söylese kovulur direkt taraftar 2 ay yaşatmaz.
Metin altından söylüyor böyle.
Bence ilk hedefi Terim'in 4 yıl üst üstesini sonra da 8 şampiyonluklu rekorunu geçmek.
Avrupa'da yeniden kupa almak gibi bir hedef olduğunu sanmıyorum. Olsaydı Osimhen gibi bir piyango ile bir alt ligde iken ve üst ligden geçişlerde kapalı hale gelmişken bu sene olabilirdik belki. Ama ne kadro gücü ne de oyun gücü yetmedi. Gerekli takviyeler yapılmadı sene başında da planlı şekilde sonra sene ortasında düzeltemedik ve çok eksik kadro ile kaldık Şubat'ta yine her zamanki gibi.
Bu yönetim tarzı ile o iş imkansız yani bundan sonra da.
Sarkilarda çok iyiydi.biri ajda pekkan tarziydi.ama o kadar düşüncesizlerki behzat hoca gecenin 12 sinde arayıp kaç sene önce sattığım şarkıları göndermemi istedi birgun,onu tanımadığım içinde ben behzat gerçekeer,şu an Nükhet Duru ileyiz falan diye geveledi.cok anlamsız bi telefondu.neyseki ne ona ne de eski patronum samsun demire ihtiyacım yok#EnbeOrkestrasıBOYKOT
Degindigin gibi bu sezon onemliydi , en azindan daha fazlasi icin asama kaydederdin. CL icin uefa kupasi artik kistas degil(2000de oyleydi bana gore) baktiginda EPL de Belmas sezonu geciren 2 takim oynadi.
O arzuyu hocada ve yonetimde goremiyorum. Pasta isi yuzunden zaten yonetimi her daim topa tutabilirim...dalga gectigimiz rakiplerin hareketlerine benzettim ben o isi.cok ustunde durmaya gerek yok ama hoca konusunda darginligim var avrupa ozelinde. Ligi aslinda zateb kirdik, bu butce ve maliyetlerde surekli top 2 olman zaten elzem- haliyle CL yolunu planlaman lazim.
Ilk sezon gruplarda bu havayi aldik, sonucu iyi olmadi ama bir sey hissettirdi, Pragdan baslayip bu sezon Az ye uzanan surec ama felaket bizim mottomuzu dusununce.
Tabiiki ligi domine edelim her sezon ,ama gunun sonunca ufak gelir ve kendi eksenimizde gelin guvey oluyoruz.
Avrupa istikrari sart, 1 sezon geldim gittim, sonra orada olamadim, sonra geldim gittim...olmamali bizim citamiz.
Arsenal obur Viktora gidiyor sanki..Osimhen konusunda en büyük rakibimiz Chelsea
Ben de aynısını düşünüyorum kesinlikle , hoca anadolu takımlarını baz alarak böyle takımlara karşı da saçma sapan arkayı boşaltıp pres yaptırıyor da anadolu kulüplerinin rezilliginin farkında değil biz çok iyiyiz sanıyor büyük ihtimalle.Bundan 10 sene önce bile anadolu takımlarda kalbur üstü bir sürü hucumcu varken artık yok gibi bir şey neredeyse o yüzden buradaki performansı baz alıp takım oyununu iyi oynayan ve kalbur üstü hücum oyunculari olan takıma arkayı boş bırakınca gelip atıyor adamlarBütçe ve kadro kalitesine baksa öyle de, takım oyunu olarak kompakt olamadıkça bu iki seneden farklı olmaz.
Kopenhag
S.Prag
AZ Alkmaar
bence bizim yarımız kadar iyi oyuncuya sahip değil ve bütçesi de 3'te biri en fazla hepsinin hatta 4-5 kat daha büyüğüz bütçe olarak belki de.
Ama geldiler içeride dışarıda tak tak 2-3 gol çocuk oyuncağı gibi buldular gittiler.
Lemina olsa da bir şey değişmeyecekti bu arada herkes onu diyor son dönemde de. Oyun mentalitesi değişmeli.
1 puan cepte çıkacaksın kendinden küçük takımlara karşı. R.Madrid bile böyle yapıyor. Sonra aa bunlar bir şey oynamıyor ya diyorsun hop 0-2 olmuş maç 2 şut ile.
Son 25 yılda Avrupa'lı gibi oynadığımız tek sezon 13. olduğumuz 2021-2022 sezonu bence ya. Geçiş oynayıp hızlı adamlar ile kaleye gittik. Topun arkasına geçtik gerektiğinde. Kadro olarak son 25 senenin en kötü 3-4 kadrosundan biriydi bir de bu yani.
Geri kalanında Türk gibi oynayıp başarılı olduğumuz 2012-2013 ve yarı Avrupalı gibi oynadığımız 2013-2014 dışında Avrupa'da tur atladığımız sene yok neredeyse zaten. Ya grupta gittik ya da 1 üst turda hemen elendik.
4 sene üst üste şampiyon olmak gayet iyi motivasyon, rekoru egale ediyorsun.Dediğin çok doğru Avrupa Ligi eskiden tecrübe kazanma ligiydi CL için.
Oraya hazırlardı takımları.
Şu an oranın şampiyonu bile ertesi sene CL'de sıfır çekebilir garantisi yok.
Bu seneden sonra Avrupa'da başarılı olamazsak ligde de motive olamayız yalnız.
Doymuşluk emareleri görüyorum yavaştan.
25. Şampiyonluk 5 .yıldız motivasyonu vardı herkeste ama 26 en zoru olur bu açıdan.
Çünkü 3 senedir şampiyonsun ve 26. sana yeni bir şey vaat etmiyor.
Avrupa'da ilerleyip 26. şampiyonluğu kazandığında ertesi sene Avrupa'da daha fazlasını yapma motivasyonunu sürüklemen lazım yanında ki 26 gelsin.
Planlama yapılırken bunu es geçerse Okan Hoca Şubatta çok farklı şeyler konuşulur.
Yönetim kulağının üzerine yatar yine o bıyıklılar vs umurunda olmaz harcarlar direkt.
Dertleri de seçim olur sonrasında.
Gelecek sene ligi de almak istiyorsa yönetime de had bildirmesi gerekiyor gerektiği yerde. Biraz daha alfa, şahin olması lazım artık.
Kesinlikle katiliyorum, fenerin durumlari haricinde buyuk endisem hala var "kaotik" elestiri ortami olabilir diye.Dediğin çok doğru Avrupa Ligi eskiden tecrübe kazanma ligiydi CL için.
Oraya hazırlardı takımları.
Şu an oranın şampiyonu bile ertesi sene CL'de sıfır çekebilir garantisi yok.
Bu seneden sonra Avrupa'da başarılı olamazsak ligde de motive olamayız yalnız.
Doymuşluk emareleri görüyorum yavaştan.
25. Şampiyonluk 5 .yıldız motivasyonu vardı herkeste ama 26 en zoru olur bu açıdan.
Çünkü 3 senedir şampiyonsun ve 26. sana yeni bir şey vaat etmiyor.
Avrupa'da ilerleyip 26. şampiyonluğu kazandığında ertesi sene Avrupa'da daha fazlasını yapma motivasyonunu sürüklemen lazım yanında ki 26 gelsin.
Planlama yapılırken bunu es geçerse Okan Hoca Şubatta çok farklı şeyler konuşulur.
Yönetim kulağının üzerine yatar yine o bıyıklılar vs umurunda olmaz harcarlar direkt.
Dertleri de seçim olur sonrasında.
Gelecek sene ligi de almak istiyorsa yönetime de had bildirmesi gerekiyor gerektiği yerde. Biraz daha alfa, şahin olması lazım artık.
Şu üçlü ve güçlü ortasahayı elenmeden bir kaç ay önce kursa rahat ilk 4 deydik grupta. Mesele avrupada tekrar boş ortasaha ile oynama hatasına dönüş yapmamasıUtangaç okan burukçulardan veli baltacının canı ciğeri hocasının avrupa performansını şanssızlık oldu diyerek savunmaya çalışması dikkatlerden kaçmamıştır
Kesinlikle katiliyorum, fenerin durumlari haricinde buyuk endisem hala var "kaotik" elestiri ortami olabilir diye.
Hoca kisminin bilemem, onu sahada gorecegiz avrupada. Ama yonetim bahsettigin surecte gene planlamada batirir, gezmelerde gorunur, hayveye 30 40 M harcama yaparsa zararina secimde en ufak sanslari kalmaz.
Su an sampiyonluk havasi estigi icin divanda da dun kimse BB sormadi..baskanda zaten her ay yaptigi gibi 30 dk projeler diye 5 paragraf sunum yapmadi. Su an resetlendi. Sampiyon olsan dert olmasan dert diye bir elestirim olmustu- tamamen bu odakliydi. Esas konulardaki sureclerin ilerleyisi ve iletisimi duracak simdi kutlamalar dernekler yuzunden
Sabirla beklemedeyim Erden Timur konusunda. Sahadaki basari bile yonetimi bahsettigin sureclerdeki iletisimsizlikten dolayi yetersiz kalir ve elestiriye acar divan nezdinde.BB falan net yalan ya daha 1-2 deney çıkamayız zaten bitiyor sonra da az kalıyor (10 yıllık değil miydi 5 oldu en erken 7 de çıkarız)
Alt Yapı tesisler en erken 2 yıl sonunda.
O salon vs 10 yıl sonra minimum.
Transferde Sara ve Barış’ı satıp yapmaya çalışacaklar gidip kötüsünü alır bu bantçı devam ederse.
Acil Erden Timur yangını yapılmalı.
Salon malon işleri geçip keşke bir başkan adayı stadı büyütme projesi vaat etse 75-80 bin kişilik bir stad bizi ihya eder. Salon işleri külliyen zararBB falan net yalan ya daha 1-2 deney çıkamayız zaten bitiyor sonra da az kalıyor (10 yıllık değil miydi 5 oldu en erken 7 de çıkarız)
Alt Yapı tesisler en erken 2 yıl sonunda.
O salon vs 10 yıl sonra minimum.
Transferde Sara ve Barış’ı satıp yapmaya çalışacaklar gidip kötüsünü alır bu bantçı devam ederse.
Acil Erden Timur yangını yapılmalı.