- 26 Ocak 2021
- 41.399
- 40.682
- 3.078
FANTAZIBana da bi fantazi yap ordan
Ederson
Hakimi Saliba Van dijk Nunes
Rodri Pedri
Wirtz
Yamal Osimhen Rodrygo
REALISTkarisik
Günay
sallai sanchez apo eren
Lemina torreira
Yunus
Yusuf morata berat luş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FANTAZIBana da bi fantazi yap ordan
REALISTkarisik
Onana iyi kaleci ismi geçenlerin çoğundan iyi kaleci gömmenin lüzumu yok gelmezde zaten
Kaleci için Bulka ve Lunine okeyim lunini daha çok isterim şahsen boş adamı real almaz bulkada baya sağlam kulüpler görmüş bir kaleci iksiide olur her türlü
Anlatamazsın anlayamazlar.muani aynı profil bence ama zaniolo daha sutorŞuan Zaniolo ve Osimhenin aynı takımda oynaması en iyi kazanç olur.
Bundan istiyorum
![]()
Abde Ezzalzouli - Oyuncu profili 25/26
Abde Ezzalzouli, 24, Fas ➤ Real Betis, 2023'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 17 Ara 2001, Béni Mellal, Faswww.transfermarkt.com.tr
Burada bile ikilik çıkaran bir film var şimdi bunlara dedim diye ceza yemeyim de bilirsin bence (1994 yapımı komedi bi ikileme adı) transfer yapacak bize yani öyle mi? buna ancak ve ancak gülünür. Heriflerin bir kere vizyonu dengesiz biri Bayburt derken, diğeri Istanbul diyor her şeyde bunlar nasıl ortak hareket edebilir. Ayrıca ikiside gereksiz şovcu masadan kalkmış mış Duanın programi uymamıstır + paradır mevzu %99 digeride belli boncuk becerememistir yine. Onda bile şov pesindeler ama. Yazık yav Bu GSmize.Şampiyonluk kutlamalarında getirilecek sanatçılarda Kavuköu Dua Lipa ile görüşürken, Hatip MC Livinho ile görüşmüş. Daha sonra menajerler bunu kullandığı için sinirlenip masadan kalkmışız. Sonraki şampiyonluk kutlamaları çin sanatçı görüşmelerini tek bir ismin yapmasına karar verilmiş.
Biri de sivas desin kardeşBurada bile ikilik çıkaran bir film var şimdi bunlara dedim diye ceza yemeyim de bilirsin bence (1994 yapımı komedi bi ikileme adı) transfer yapacak bize yani öyle mi? buna ancak ve ancak gülünür. Heriflerin bir kere vizyonu dengesiz biri Bayburt derken, diğeri Istanbul diyor her şeyde bunlar nasıl ortak hareket edebilir. Ayrıca ikiside gereksiz şovcu masadan kalkmış mış Duanın programi uymamıstır + paradır mevzu %99 digeride belli boncuk becerememistir yine. Onda bile şov pesindeler ama. Yazık yav Bu GSmize.
Troll olduğunu duşunuyorum birinin fake'i "Kardeş"williams
Biri de sivas desin kardeş
Çoğu maci çözer buraya gelseInaki williams’a ilgi olabilir ama on yildir bilbao da oynuyor,takimin as oyuncularindan biri ve takim kaptani
Simdi’ye kadar ayrilmayi düsünmeyen adam bu saatten sonra kolay kolay ayrilmaz takimindan
Asla burun kiviracak bir oyuncu degil hatta alinabilecek en iyi kanat forvetlerden biri
Bundan istiyorum
![]()
Abde Ezzalzouli - Oyuncu profili 25/26
Abde Ezzalzouli, 24, Fas ➤ Real Betis, 2023'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 17 Ara 2001, Béni Mellal, Faswww.transfermarkt.com.tr
Bir taraftan haberlerdi kaynak hocam. Ciddiye almasaydın bu kadarBurada bile ikilik çıkaran bir film var şimdi bunlara dedim diye ceza yemeyim de bilirsin bence (1994 yapımı komedi bi ikileme adı) transfer yapacak bize yani öyle mi? buna ancak ve ancak gülünür. Heriflerin bir kere vizyonu dengesiz biri Bayburt derken, diğeri Istanbul diyor her şeyde bunlar nasıl ortak hareket edebilir. Ayrıca ikiside gereksiz şovcu masadan kalkmış mış Duanın programi uymamıstır + paradır mevzu %99 digeride belli boncuk becerememistir yine. Onda bile şov pesindeler ama. Yazık yav Bu GSmize.