Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci için Bulka ve Lunine okeyim lunini daha çok isterim şahsen boş adamı real almaz bulkada baya sağlam kulüpler görmüş bir kaleci iksiide olur her türlü

Şampiyonluk kutlamalarında getirilecek sanatçılarda Kavuköu Dua Lipa ile görüşürken, Hatip MC Livinho ile görüşmüş. Daha sonra menajerler bunu kullandığı için sinirlenip masadan kalkmışız. Sonraki şampiyonluk kutlamaları çin sanatçı görüşmelerini tek bir ismin yapmasına karar verilmiş.
Burada bile ikilik çıkaran bir film var şimdi bunlara dedim diye ceza yemeyim de bilirsin bence (1994 yapımı komedi bi ikileme adı) transfer yapacak bize yani öyle mi? buna ancak ve ancak gülünür. Heriflerin bir kere vizyonu dengesiz biri Bayburt derken, diğeri Istanbul diyor her şeyde bunlar nasıl ortak hareket edebilir. Ayrıca ikiside gereksiz şovcu masadan kalkmış mış Duanın programi uymamıstır + paradır mevzu %99 digeride belli boncuk becerememistir yine. Onda bile şov pesindeler ama. Yazık yav Bu GSmize.

williams
Burada bile ikilik çıkaran bir film var şimdi bunlara dedim diye ceza yemeyim de bilirsin bence (1994 yapımı komedi bi ikileme adı) transfer yapacak bize yani öyle mi? buna ancak ve ancak gülünür. Heriflerin bir kere vizyonu dengesiz biri Bayburt derken, diğeri Istanbul diyor her şeyde bunlar nasıl ortak hareket edebilir. Ayrıca ikiside gereksiz şovcu masadan kalkmış mış Duanın programi uymamıstır + paradır mevzu %99 digeride belli boncuk becerememistir yine. Onda bile şov pesindeler ama. Yazık yav Bu GSmize.
Biri de sivas desin kardeş

Inaki williams’a ilgi olabilir ama on yildir bilbao da oynuyor,takimin as oyuncularindan biri ve takim kaptani

Simdi’ye kadar ayrilmayi düsünmeyen adam bu saatten sonra kolay kolay ayrilmaz takimindan

Asla burun kiviracak bir oyuncu degil hatta alinabilecek en iyi kanat forvetlerden biri

Inaki williams’a ilgi olabilir ama on yildir bilbao da oynuyor,takimin as oyuncularindan biri ve takim kaptani

Simdi’ye kadar ayrilmayi düsünmeyen adam bu saatten sonra kolay kolay ayrilmaz takimindan

Asla burun kiviracak bir oyuncu degil hatta alinabilecek en iyi kanat forvetlerden biri
Çoğu maci çözer buraya gelse

Çok üst düzey isimlerin söylentileri çıkıyor

Muhtemelen bugün adı çıkanlardan hiçbiri olmayacak

Taraftar zıvanadan çıkacak, yönetim sıvayacak

Transferin son günlerinde Gardi’nin kapısına gidip paraları döküp şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyeceğiz

Bir taraftan haberlerdi kaynak hocam. Ciddiye almasaydın bu kadar

Fb'nin piyasada talep gören herhangi bir oyuncuyu getirmesi mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt