Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Premier lig de daha iyi bir takim olan tottenham da oynadi daha önce

Napoli falan isterse italya dan ozaman kafasi karisabilir gitmek ister ama everton gibi bir takima gidecegini zannetmiyorum

BAY, kariyer filan hikaye. Efendi gibi 20 milyonunu al ve 3 sene sonra dön

Kaleci, santrafor ve 10 numara gitmişken ideal kadrodan bir as oyuncu daha satarlarsa bu ciddi ciddi sabotajdır, ihanettir

Cok kisi gorsun diye buraya yaziyorum..Baturay ozdemir denen komedyen bozuntusuna sakin gitmeyin.. feto esprisi yapti sanli takimimiz uzerinden yuhladik tabi modunu dusurduk .. Bilseydim oncesinde zaten kurus kazandirmazdim da bilmeyen r.taslar icin yazayim dedim ..
Yvsk ketenpereye getirdi bizi Gs'yi tebrik ederim Gsliler alkislasin falan dedi . Sonra da samsunda bu kadar fetocu varmiydi ya diye bagladi g.veren..

lunin
Kaan Sanchez Lucumi
Baris torreira Lemina Eren
Yunus
Icardi Osimhen

Hos duruyor. Öyle cok transfer de gerekmiyor

Cok kisi gorsun diye buraya yaziyorum..Baturay ozdemir denen komedyen bozuntusuna sakin gitmeyin.. feto esprisi yapti sanli takimimiz uzerinden yuhladik tabi modunu dusurduk .. Bilseydim oncesinde zaten kurus kazandirmazdim da bilmeyen r.taslar icin yazayim dedim ..
Yvsk ketenpereye getirdi bizi Gs'yi tebrik ederim Gsliler alkislasin falan dedi . Sonra da samsunda bu kadar fetocu varmiydi ya diye bagladi g.veren..
pardon jahreinin tweetlerinden espiri çalan adamın gösterisine gitmek de senin ayıbın çoban bey

niye sıkmadın

tepkini orda vermediysen foruma niye girdin merak ettim. şahsen hesabımı silin dersen olur derim

Bulka
Boey Danso Abdul Eren
Lemina Torreira
Yunus Felix Lauriente
Morata

Sergen'in bahsettiği o meşhur gezegenler filan lehimize dizilirse Maksimum bunu yapabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt