Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40+5 kusursuz olurdu. Arap buldun mu yolacaksın.O teklif doğruysa Barışla yavaştan vedalaşalım
kaleci santrafor ve 10 numarayı sattılar mıKaleci, santrafor ve 10 numara gitmişken ideal kadrodan bir as oyuncu daha satarlarsa bu ciddi ciddi sabotajdır, ihanettir
pardon jahreinin tweetlerinden espiri çalan adamın gösterisine gitmek de senin ayıbın çoban beyCok kisi gorsun diye buraya yaziyorum..Baturay ozdemir denen komedyen bozuntusuna sakin gitmeyin.. feto esprisi yapti sanli takimimiz uzerinden yuhladik tabi modunu dusurduk .. Bilseydim oncesinde zaten kurus kazandirmazdim da bilmeyen r.taslar icin yazayim dedim ..
Yvsk ketenpereye getirdi bizi Gs'yi tebrik ederim Gsliler alkislasin falan dedi . Sonra da samsunda bu kadar fetocu varmiydi ya diye bagladi g.veren..
niye sıkmadınCok kisi gorsun diye buraya yaziyorum..Baturay ozdemir denen komedyen bozuntusuna sakin gitmeyin.. feto esprisi yapti sanli takimimiz uzerinden yuhladik tabi modunu dusurduk .. Bilseydim oncesinde zaten kurus kazandirmazdim da bilmeyen r.taslar icin yazayim dedim ..
Yvsk ketenpereye getirdi bizi Gs'yi tebrik ederim Gsliler alkislasin falan dedi . Sonra da samsunda bu kadar fetocu varmiydi ya diye bagladi g.veren..
Gidiyorlar onların yerini dolduracağız daha, mevcut takımdan daha başka kimse gitmemeli, mümkün olduğu kadar şampiyon kadro korunmalıkaleci santrafor ve 10 numarayı sattılar mı
tepkini orda vermediysen foruma niye girdin merak ettim. şahsen hesabımı silin dersen olur derimCok kisi gorsun diye buraya yaziyorum..Baturay ozdemir denen komedyen bozuntusuna sakin gitmeyin.. feto esprisi yapti sanli takimimiz uzerinden yuhladik tabi modunu dusurduk .. Bilseydim oncesinde zaten kurus kazandirmazdim da bilmeyen r.taslar icin yazayim dedim ..
htalksın tweetlerinden espiri çalan adamın gösterisine gitmek de senin ayıbın çoban bey