Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.617
- 3.888
tepkini orda vermediysen foruma niye girdin merak ettim. şahsen hesabımı silin dersen olur derim
Kor musun la yuhladik dedim ya. adami mi s.. 600 kisinin onunde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tepkini orda vermediysen foruma niye girdin merak ettim. şahsen hesabımı silin dersen olur derim
bu kadro üst üste 3 samp aldı. başarıya doydu bence revize edilmeliGidiyorlar onların yerini dolduracağız daha, mevcut takımdan daha başka kimse gitmemeli, mümkün olduğu kadar şampiyon kadro korunmalı
kalkıp terkettin mi orayıKor musun la yuhladik dedim adami mi s 600 kisinin onunde
Fena kilo almış yanaklar falan icardi futbolu bıraksa Sneijder gibi olur
kalkıp terkettin mi orayı
o nedir harbi reis ya, 2 arabeskçi eksik, niye şampiyon olduk diye kahır çekme programı düzenlemişlersanatcı listesini görünce
transferlerdende ümidimi kestim
sanırım bunların çapları bu kadar
Bence daha hedefler bitmedi, 1996-2000 arasındaki 4 yıllık üst üste şampiyonluk serisini egale edip gelecek sene de o rekoru kırmak isteyeceklerbu kadro üst üste 3 samp aldı. başarıya doydu bence revize edilmeli
Kıymetli bi anı olurdu şüphesizKor musun la yuhladik dedim ya. adami mi s.. 600 kisinin onunde
davidson gidemez de. barış gidebilir. kereminde yeri dolmaz deniliyordu dolduBence daha hedefler bitmedi, 1996-2000 arasındaki 4 yıllık üst üste şampiyonluk serisini egale edip gelecek sene de o rekoru kırmak isteyecekler
Üstüne malum camia da bizi her daim motive edecek antipatik tiplerle dolu
Barış ve Davinson gibi adamları satarak takımı revize edemeyiz anca güç kaybederiz
Reis geçen sene kanat diye aldıkları Sallai sağ bek oynuyordavidson gidemez de. barış gidebilir. kereminde yeri dolmaz deniliyordu doldu
davidson gidemez de. barış gidebilir. kereminde yeri dolmaz deniliyordu doldu
Barisla keremi kiyaslamak dogru olmaz..Boey- Osimhen - Davinson- Baris gibi adamlar fiziksel gucumuzu cok ust seviyeye cekiyor ..
Seneye osimhen yerine İcardinin olacagini dusunursek bu tarz topculari arariz gibi gelgeliyor.