Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadro üst üste 3 samp aldı. başarıya doydu bence revize edilmeli
Bence daha hedefler bitmedi, 1996-2000 arasındaki 4 yıllık üst üste şampiyonluk serisini egale edip gelecek sene de o rekoru kırmak isteyecekler
Üstüne malum camia da bizi her daim motive edecek antipatik tiplerle dolu
Barış ve Davinson gibi adamları satarak takımı revize edemeyiz anca güç kaybederiz

Bence daha hedefler bitmedi, 1996-2000 arasındaki 4 yıllık üst üste şampiyonluk serisini egale edip gelecek sene de o rekoru kırmak isteyecekler
Üstüne malum camia da bizi her daim motive edecek antipatik tiplerle dolu
Barış ve Davinson gibi adamları satarak takımı revize edemeyiz anca güç kaybederiz
davidson gidemez de. barış gidebilir. kereminde yeri dolmaz deniliyordu doldu

Kimmiş bu Baturay Özdemir denen herif diye baktım buymuş

Bundan sonra hareketlerine dikkat etsin
baturay-ozdemir-kimdir-kac-yasinda-nereli-15418741_8739_amp.webp

Bulkova
Sallai-Kaan-Apo-Eren
Yunus-Lemina-Toreyra-Jacobs
Kutucu
Icardi

Reis geçen sene kanat diye aldıkları Sallai sağ bek oynuyor
Yunus piyangodan çıkmış gibi bir performans göstermese Kerem’i çok arardık
Bu yönetim Barış’ın yerini dolduracak bir kanat bulabilir mi sence ?

Barisla keremi kiyaslamak dogru olmaz..Boey- Osimhen - Davinson- Baris gibi adamlar fiziksel gucumuzu cok ust seviyeye cekiyor ..
Seneye osimhen yerine İcardinin olacagini dusunursek bu tarz topculari arariz gibi geliyor..

Barisla keremi kiyaslamak dogru olmaz..Boey- Osimhen - Davinson- Baris gibi adamlar fiziksel gucumuzu cok ust seviyeye cekiyor ..
Seneye osimhen yerine İcardinin olacagini dusunursek bu tarz topculari arariz gibi gelgeliyor.

barış keremden iyi degil zaten kıyas yapmıyorum. fiziksel olarak icardiyi mertens topluyordu. artık 10 numaraya fizikli atik birini almalıyız barışta kalsa icardiyi sara taşıyamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt