- 6 Eylül 2014
- 94.246
- 65.015
- 4.608
Evet artık matah takimlar yok.Fener direkt mi gidiyor ihtiyar 2 tane eleme geçecegine inaniyormusun sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet artık matah takimlar yok.Fener direkt mi gidiyor ihtiyar 2 tane eleme geçecegine inaniyormusun sen
Seri bası olmazsa babalara giderler ancakEvet artık matah takimlar yok.
Fenerbahçe seri başı olamazsa da şu dört takımdan biriyle eşleşecek:Evet artık matah takimlar yok.
Şu lemina torreira 2 lisini dinlendirecek oyuncu lazım Sara gidese eğer. Geçen sene torreira sakstlanmadigi çok çin çok şanslıyız. 2 senedir böyle gidiyoruzSeri bası olmazsa babalara giderler ancak
Kutlamalar öncesi herkesin modu düştüOha 3 yillik 135m euro mu
Ne yalan söyleyim ben olsam giderdim ya deli para
O etmediModum fena düstü
Metin oktay bile kabul ederdi bu teklifi
Oha 3 yillik 135m euro mu
Ne yalan söyleyim ben olsam giderdim ya deli para
şu videoya dünden beri kuruluyorum. Lan ülke tarihinde kimsenin başaramadığını başarmış kulübün 5 yıldızlı tesis videosuna bak. drone a ip bağlayıp yıldız uçuruyorlar bir de ergenler gibi ''Anlayana'' diye osuruktan bir şarkı koyuyorlar. Tam kahve dayısı kafasında
Sen ne düşünüyorsun reisKemerburgaz tesislerinin antrenman kalitesini arttırdığı ve bunun sahaya olumlu yansıdığı argümanına katılıyor musunuz
Sen mi belirledin ayrılacak isimleri?Fenerbahçe'de ayrılacak isimler belli oldu. Kostic (Eşyalarını topladı ülkesine gönderdi) Dzeko (Gidiyor)
Tadic (Gidiyor)
Livakovic (Gidiyor)
Maximin (Gidiyor)
En-Nesyri (Fenerbahçe satmak istiyor)
Szymanski (Fenerbahçe satmak istiyor)
Holiganin haberlerini paylaşmış.Sen mi belirledin ayrılacak isimleri?