Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapacak bir şey yok hepimize gecmis olsun

Yeni forvet arayislarina baslayalim 25-30m euroluk

kimsenin izlemedigi arap ligine gidip kariyerini cöp edebilir

biz bu sene slde yine 1-2 maca damga vururuz

pilavi elle yiyen insanlarin parasini ben asla kabul etmezdim

her sey para degil hayatta

Icardi gitmiyorsa ve Morata kaliyorsa ve tek forvet oynayacaksak, parayi OS ve Baris giderse Kanat oyuncuya harcamak daha mantikli olmaz mi?

Bu araplar bi futbolun içine sıçmamıştı o da oldu

Lan sizden kurtuluş yok mu
yok heis

aVzAZ1v_460s.jpg

Bu arada Kavukçu Arap’lardan, Avrupa’dan teklif toplayıp bize gelecek dedi. Araplar 45 verdiyse mesela 20 verin kalayım diyecek; 30 verdiyse 12’ye ok olur gibi bir şey söyleyecekmiş. Avrupa 12 verirse elveda zaten. Kalmak istemiyorsa yüksek bir şey ister. Benim anladığım bizim net 15 düşündüğümüz; geçen çıkan bonservis karından pay falan belki olabilir. Bu arada Araplar veriyorum diyip sonra bunların denetim sisteminden onay çıkmazsa iptal de olabilir. İlk seneki gibi doğrudan alamıyorlar herkesi.
Bu bidaki satıştan kar payı iddiası o kadar saçma ve kolpa ki kim inanır buna yav 🤣

Zaten Türkiye Ekonomisi için astronomik bir bedelden bahsediliyor işte mesela aldın 65'e diyelim bundan yükseğe satma olasılığımız koca bir sıfır. O paralari verebilen takımlar zaten istese şimdi alır, bizim almamızı bekleyecek halleri yok ya.

İcardiye şişko mişko dedik ama karakterli adammış araplara gitmedi

Osi gerekirse fbye gitsin ama şu araplara gitmesin

Bu bidaki satıştan kar payı iddiası o kadar saçma ve kolpa ki kim inanır buna yav 🤣

Zaten Türkiye Ekonomisi için astronomik bir bedelden bahsediliyor işte mesela aldın 65'e diyelim bundan yükseğe satma olasılığımız koca bir sıfır. O paralari verebilen takımlar zaten istese şimdi alır, bizim almamızı bekleyecek halleri yok ya.
Öyle zaten ya. Emre Mor’da vardı FKGM’deyken sanırım. Kulüple gelen bonservisi yarı yarıya paylaşıyorlardı Fener istedi. Daha sonrasında Emre Mor’a maaşı yüksek verip; bonservisi düşük verdiler. He maddenin şöyle bir artısı olabilir. Zaten böyle bir bonservisi öderse Araplar öder. Araplar istedi; böyle bir madde var. Osimhen’e derler sen 90 milyon € yerine; 75’e çık, aradaki 15’in 10’unu sana maaş verelim.

Yaw osi 30 sonrası arabistana gitse yine bi 30 cukkalar ne bu acele

Kroos Lukaku Bruno Coman Van Dijk gibi isimler Arabistan’dan gelen teklifler aninda reddetmişti

Biraz da yürek ister açıkçası

Dogruysa yedi sulalesinin yedi sulalesini kurtarir o paraya gider yani. 3 4 sene sonra gene gidersin diyorsunuz belli olmaz gelecekte arabistan bu paralari vermeye devam edermi bence azalarak bitecek bu arabistan isi.Geldigine inanamamistim gidisine de hazir olsam bile inanamiyacagim heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt