Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrikali topcularin sulalesi kabilesi genis oluyor genelde iclerinden bir topcu ciktimi hepsine bakıyor
3 senelik 135 milyona osi arabistana gider adama para lazim digerleri gibi 3 kisilik ailesi yok

maximin,modric,mitrovic okey misiniz

-boey-davinson-apo-eren-
-----lemina-modric-------
----------torreira--------
-yunus------------maximin-
--------mitrovic------------

şl de ilk 24 yapacak yegane takım

Millet antrenmanda doğum günü pastası kesiyor.. Osimhen arkada topla oynuyor hopluyor zıplıyor

Nasıl bir adam arkadaş bu

Böylesi mümkün değil gelmez

İcardi de teklifi kabul ederdi ama adamin yasam tarzi kesinlikle arabistanda yasamaya musait degil
O donem wanda kesin arabistani veto etmistir simdiki sevgilisi chinada asla arabistana gitmez yaşamaz
İcardi zaten parti adami ibiza miami filan oralarin adami arabistanda parayi alsa ne yapacak adama hayat zindan olacak
Ama afrikalilara arabistan cennet gelir o yuzden icardi arabistana hic bir zaman gitmeyecek
Mesela yillik 30 milyon euro amerikadan teklif gelseydi Koşarak giderdi

İcardi de teklifi kabul ederdi ama adamin yasam tarzi kesinlikle arabistanda yasamaya musait degil
O donem wanda kesin arabistani veto etmistir simdiki sevgilisi chinada asla arabistana gitmez yaşamaz
İcardi zaten parti adami ibiza miami filan oralarin adami arabistanda parayi alsa ne yapacak adama hayat zindan olacak
Ama afrikalilara arabistan cennet gelir o yuzden icardi arabistana hic bir zaman gitmeyecek
Mesela yillik 30 milyon euro amerikadan teklif gelseydi Koşarak giderdi
Gitmezdi

Ben 2.sene icardiyi alamazsak diye çok endiseleniyordum daha şampiyon olamayız diyordum da bu sene mesela osimhen için öyle bir hissiyatı yok , normalde burada olmaması gereken bir oyuncu olduğunu icin

Ben 2.sene icardiyi alamazsak diye çok endiseleniyordum daha şampiyon olamayız diyordum da bu sene mesela osimhen için öyle bir hissiyatı yok , normalde burada olmaması gereken bir oyuncu olduğunu icin

osimhensiz bu sezon çampion olamazdık

giderse muht önümüzdeki sezon da olamayız mevcut kadro ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt