Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok yaniliyorsunuz osimhenden sonra sisir topu osimhene aaa bakalim ne yapicaga donderdik oyunu
Osimhen atlet diye oyunumuz baya geriledi ne zaman yunus dondu topu yere indirmeye basladik takim rahat kazanmaya basladi

Baris ve Osimhen ikisi birden giderse isimiz zor osimhen gidiyorsa baris kalmali
Haklisin valla.surekli osimhene oynamakta tek düze.bu da okan burugun kolaya kaçması ve set oyunu bilmemesi demek

Sanırım ayrılışına en çok üzüldüğüm adam Osimhen olacak Hagi ve Sneijder’den sonra.

Boey falan hadi para kazandırdı bir kabul edilirliği oluyor öyle olunca ama bunu kabul etmek zor.

Yerinin de dolamayacağı bariz. Sayesinde sahada inanılmaz bir üstünlük kuruyorduk bir şekilde pozisyona girer maçı aldırır diyerek izliyordum maçları, işimiz zor.

Haklisin valla.surekli osimhene oynamakta tek düze.bu da okan burugun kolaya kaçması ve set oyunu bilmemesi demek
Baris kanattan cok ikinci forvet oynadi o yuzden sallai etkili gorundu
Fener kupa macini hatirla topu indiren baris caglarin kucaginda direk santrafor bolgesindeydi
Ne zaman yunus tam kapasiteye yaklasti iceri gelip oyunu yonlendirmeye basladi ozaman
Osimhen daha rahat gol atmaya basladi sivas macinda erene gonderdigi top
Osimhene ts macinda yaptigi asist
Yunus su anda vazgecilmez oyuncu
Osimhen olmuyorsa barista vazgecilmez birde biraz atlet bir santrafor bulursak tadindan yenmez

İmkan olacak bernardo cekicen yunusla birlikte bana bile gol attirirlar

Eee şimdi Osimhen'e hazırlanan 65-70mi transfere harcasınlar bakalım. Kaleci, stoper, 6/8 numara yedeği, 10 numara, kanat/forvet 5 tane bonservisli oyuncu lazım 15er m sıkacağız galiba hepsine.

Gitmesi gerekenler ve zaten gidecek olanlar:

Cuesta
Berkan
Demirbay
Muslera
Mertens
Kutucu
Jacobs (sezonun yarısı sakat)
Frankowski
Jelert (iyi teklif gelirse)
Efe (kiralık)
Yusuf (kiralık)

Büyük ihtimal gidecek olanlar:
BAY
Osimhen

Nereden baksan çok yoğun bir transfer sezonu bizi bekliyor. Osimhen giderse yerine büyük yıldız getirmek şart olacak. Forvet, 10 numara, sağ bek, stoper, kaleci, 8 numara ve bir de hızlı kanat almamız şart seneye Avrupa’da iş yapmak istiyorsak.

aaa kaleci o iste ama, gitmek istesi en az 10 tane PL kulubu teklif yapar.
EPL kulupleri deyince top 8'deki takimlarin hepsinde oyle yada boyle iyi bir kalecisi var onlarin almasina gerek yok ki, gerci United'i bir kenara koyuyorum onlar kaleci alsa fena olmaz.. Geri kalanlar zaten dandik takimlar, belki bir yurt disi macerasi ister mi diye dusundum yasi da 31 ve Everton'la birsey kazanamayacagi belli. Gerci iyi para kazaniyordur kesin orada.

Osimhenin yanında Barış da giderse kağnıya döner takım. Barış'ı elde tutmak lazım özellikle güçlü takımlara karşı şlde çok iş yapar barış.

Fenerbahçe, Filip Kostic'in bonservisini almayacak.

(TuttoMercatoWeb)

Sanırım ayrılışına en çok üzüldüğüm adam Osimhen olacak Hagi ve Sneijder’den sonra.

Boey falan hadi para kazandırdı bir kabul edilirliği oluyor öyle olunca ama bunu kabul etmek zor.

Yerinin de dolamayacağı bariz. Sayesinde sahada inanılmaz bir üstünlük kuruyorduk bir şekilde pozisyona girer maçı aldırır diyerek izliyordum maçları, işimiz zor.

İcardi yürüyerek 20 tane atıyomuş koşmaya gerek yokmuş

Via @Veli Baltacı

Admirim Jordan pickford bize duser mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt