- 30 Ağustos 2009
- 30.234
- 20.208
- 2.593
Geçmişe mı ışınlandın üstadOsimhen bizde yaw , ilk haber İtalyadan gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmişe mı ışınlandın üstadOsimhen bizde yaw , ilk haber İtalyadan gelecek
Transferde gücümüzü gösterme vakti geldi artık :Sen felaketin tellalı misin?Fındıklı nutella olmak bir adim ötede halbuki
Hastasıydım 3-4 sene öncevlahovic hakkinda ne dusunuyorsun
Hastasıydım 3-4 sene önce
Yarışmayı temmuz 15ten sonra planlıyorumÖglen yeme yarısması diyordun şimdi diyet diyorsun Emreye mi özendin knk :d
Fb de ister onu ama sinek ladar değeri yok adamların avrupada. Kamyonla gol atar hayvan herif buradabilgi almisisz
Fb de ister onu ama sinek ladar değeri yok adamların avrupada. Kamyonla gol atar hayvan herif burada
Oy kurban olam dimulkam
Osimhen kalırsa bizim güç seviyesi
Biz burada kalması üzerine konuşmalar yaparken gönderiyon mu adami la puhBiz önce gönderilecek yabancıları konuşalım
Zanio
Cuesta
Jelert
Muslera
Mertens
Osimhen
Yusuf
Köhn
Frankows
Nelsson
Kendiliğinden giden ve gitme potansiyeli olanlar bunlar
Elde çok büyük fırsat var, sağlam bir temizlik yapılabilir. Hatip karıştırılmadan şu gönderme işleri bi an önce halledilmeli.
Gitti o adam yapacak bişey yok artıkBiz burada kalması üzerine konuşmalar yaparken gönderiyon mu adami la puh
40 vermem buna. Osimhen olmuyorsa İcardi, Morata'nın yanına tarz olarak Osimhen gibi ama olmamışını gencini alırdım. Yarattığım bütçeyi de kanat ve hücuma yönelik orta sahada kullanırdım.
Bu pahalı olur ama bu tarz bir genco bulabiliriz.
Mesela 10-15 arasına böyle bir genç bulunup hem +2 gençten birini böyle bir wonderkid ile kullanıp seneye hazırlamak mantıklı olabilir.