Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Motz

Daha lig bitmedi. Şu an sevinme, sinirleri yatıştırma, ve rahatlama zamanı. Zaten sinir stres olacağımız önümüzde uzun bir dönem olacak.

Vlasic ne alemde, onun da hastasıydım ingilteredeyjen. Yaşı da hala iyi, kanat 10 no her yerde oynar. Yabancı sınırı olmasa tam rotasyonluk kıvama gelmiş gibi aslında

Biz önce gönderilecek yabancıları konuşalım

Zanio
Cuesta
Jelert
Muslera
Mertens
Osimhen
Yusuf
Köhn
Frankows
Nelsson

Kendiliğinden giden ve gitme potansiyeli olanlar bunlar

Elde çok büyük fırsat var, sağlam bir temizlik yapılabilir. Hatip karıştırılmadan şu gönderme işleri bi an önce halledilmeli.

40 vermem buna. Osimhen olmuyorsa İcardi, Morata'nın yanına tarz olarak Osimhen gibi ama olmamışını gencini alırdım. Yarattığım bütçeyi de kanat ve hücuma yönelik orta sahada kullanırdım.

Bu pahalı olur ama bu tarz bir genco bulabiliriz.

Mesela 10-15 arasına böyle bir genç bulunup hem +2 gençten birini böyle bir wonderkid ile kullanıp seneye hazırlamak mantıklı olabilir.

Biz önce gönderilecek yabancıları konuşalım

Zanio
Cuesta
Jelert
Muslera
Mertens
Osimhen
Yusuf
Köhn
Frankows
Nelsson

Kendiliğinden giden ve gitme potansiyeli olanlar bunlar

Elde çok büyük fırsat var, sağlam bir temizlik yapılabilir. Hatip karıştırılmadan şu gönderme işleri bi an önce halledilmeli.
Biz burada kalması üzerine konuşmalar yaparken gönderiyon mu adami la puh

40 vermem buna. Osimhen olmuyorsa İcardi, Morata'nın yanına tarz olarak Osimhen gibi ama olmamışını gencini alırdım. Yarattığım bütçeyi de kanat ve hücuma yönelik orta sahada kullanırdım.

Bu pahalı olur ama bu tarz bir genco bulabiliriz.

Mesela 10-15 arasına böyle bir genç bulunup hem +2 gençten birini böyle bir wonderkid ile kullanıp seneye hazırlamak mantıklı olabilir.

Baumgartner
Sane

bu ikilinin gelmesi lazim ilk once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt