Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De druyne çok severimde neden bukadar çok isteniyor anlamiyorum,izleyen yok anlaşılan son 2 senesi sahadan çok hastanede geçti adamın, o bacaklarla ancak Arap çöllerinde iş yapar

Abartmıyorum diyerek abarttığını kanıtlamışsın zaten dediğin gibi bir durum yok kağıt üstünde de görülüyor, sahada da görülüyor.

Adam maçların belki yarısında nerdeyse sağ bek gibi oynamasına rağmen 7 gol 4 asist yaptı 23 maçta. Barış 32 maçta 3 asist yapmış, skor/dakika katkısında Oğuz daha önde, Barış'ın abarttığına yakın tek üstünlüğü fizik olabilir tamam eyvallah da Oğuz'da gayet mücadeleci bir tip Barış 10/9 ise Oğuz da en kötü 10/6-7 filan bence.

Tek olay da beğenilmesi değil gayet detaylı anlattım Ahmet Kutucu'ya neden 6 milyon verdin? 6 milyon verip aldığın yabancı "kanat" oyuncusu bu oyuncudan yetenekli mi, hangisinin maaşı daha uygun olurdu?

Yunus'da o kadar iyiyse yine keserdi zaten onu da anlattık bugün Barış gitse ve yerine 6 milyona alıp, ligde performans vermiş yerine koyabileceğin herhangi bir Türk kanat var mı?
Ahmet kutucuğa verilen para bencede çok hemfikirim seninle ama o dönem formdaydi gerekliydi alındı. Oğuz konusuna gelirsek anca bizde alternatif olurdu.Hala söylüyorum benim takımında barış, yunus ve oguz varsa barış ve yunus forma veririm oguz kenarda bekler.Ben oguzu yangın yapılacak kadar beğenmiyorum

Ahmet kutucuğa verilen para bencede çok hemfikirim seninle ama o dönem formdaydi gerekliydi alındı. Oğuz konusuna gelirsek anca bizde alternatif olurdu.Hala söylüyorum benim takımında barış, yunus ve oguz varsa barış ve yunus forma veririm oguz kenarda bekler.Ben oguzu yangın yapılacak kadar beğenmiyorum
Yav ben de öldük bittik noktasında değilim zaten matematiğini anlattım muadili yok ve almadığın için saçma tercihlere zorladı seni ve zorlayacak hepsi bu. Saçma fener de bu katkıyı veren adamdan Okan hoca çok daha fazla katkı alabilirdi ki bu ışığı orada veriyor anlatmak istediğim bu yoksa Oğuz'u almazsın, ligde Ahmet vardır muadili alır denersin, tutar tutmaz ama yok işte. Ahmet Kutucu mesela kel alaka bir iş ama Oğuz alınsa berbat bile oynasa alınmazdı mesela Kutucu.

dadashviili+David+İcardi+Morata hattına fit miyiz?
Yanına da yunuz. + bir tana de ateş eden yedek kanat.

Aslında köhn kanat yedeği olarak denenmeli bence

Tamam da bu bir tereddüt içeren post için gereksiz eylem değil mi.
Evet lig performansı ayrı fakat ortada aşırı bir ş.ligi performansı da var. Lig performansını değerlendirmeye aldığın sezonda ş.ligi gibi ciddi bir organizasyonu da değerlendirmeye katmak lazım. .

Ayrıca adam 16 gol atış yav.
Takımın gol yükünün 21 tanesini çekmiş.

Lille koca sene ligde 52 gol atmış neredeyse yarısı bu adam.

Osimhen napoliye gitmeden önce aynı ligde 13 gol. Napolide de sırayla 10-14 diye gidiyor.
Bu bir yarıştırma asla değil. Bu iki ligde ben asla istatistiklere bakmam.
Fransa ligi fiziksel üstünlüğü bulunan oyuncuların olduğu bir lig. Beyaz adamları olduğu yerde ligin %80'inden fazlası afrika kökenli.
İtalya ligi de sertlik üzerine kurulu bir lig.

Bak belçika, hollanda, portekiz, ingiliz ekolü olsa da iskoçya ve biraz da ispanya liglerinde skor katkısı 10 olan forvetler konusunda aynı eksende buluşalım. Hatta amasız bir şekilde buluşalım.
ben o postu david'i kritik etmek icin yazmadım. biri romulo penaltisiz 8 gol atmis dedi. ben de david ile karsilastirdim forumda ismi cok gectigi icin. bu durumda sen de romulo'nun gol sayisini az buluyorsun diye anliyorum fransa ve italya ligini istisna tuttuguna gore.

Sonu Ovic ile biten isimler yeterince performans veremiyor Simovic dışında bu ligde bu topraklardan uzak durmak lazım.

Misimovic
Livakovic
Seferovic
Hajrovic

hiç tutmadılar. En sivrilenleri Jahovic’ti.

ben o postu david'i kritik etmek icin yazmadım. biri romulo penaltisiz 8 gol atmis dedi. ben de david ile karsilastirdim forumda ismi cok gectigi icin. bu durumda sen de romulo'nun gol sayisini az buluyorsun diye anliyorum fransa ve italya ligini istisna tuttuguna gore.
Ramulo yada x kişisi benim için bir farkı yok. Bu liglere gidip mevcut durumdaki gol sayısına erişsin o zaman bu tartışmayı yapalım.
Ben kimsenin den gol atmıyor diye hiç bir zaman bir kantara koymadım, koymam da. Kıyaslayan sensin senin pencerenden bakarsak evet gidip bu liglerde skor katkısını görelim tartışalım.

Bana göre forvet oyuncusunun da sadece istatistik üzerinden değerlendirilmesini de doğru bulmuyorum.
İki ayrı kategoride iki ayrı taktikle oynar bir tanesinde skorer olduğunu kanıtlar fakat diğerinde plan ve hedef farklıdır kendisi yerine örneğin kanat performansı yada forvet arkası performansını ortaya çıkarırlar. O ligde o taktik tutuyordur.
Örnek vermek gerekirse moraranın son haftaları neredeyse her maç golü var adamın. Bazı maçlarda osimhenin yok moratayı ön plana çıkardık, yunusu, barışı çıkardık.
Umarım anlatabilmişimdir. Oyuncuyu tümüyle değerlendirmediğimiz sürece ben o toplara girmem.

Osimhen gsyi satmış
Ne diyelim yazıklar olsun

Ramulo yada x kişisi benim için bir farkı yok. Bu liglere gidip mevcut durumdaki gol sayısına erişsin o zaman bu tartışmayı yapalım.
Ben kimsenin den gol atmıyor diye hiç bir zaman bir kantara koymadım, koymam da. Kıyaslayan sensin senin pencerenden bakarsak evet gidip bu liglerde skor katkısını görelim tartışalım.

Bana göre forvet oyuncusunun da sadece istatistik üzerinden değerlendirilmesini de doğru bulmuyorum.
İki ayrı kategoride iki ayrı taktikle oynar bir tanesinde skorer olduğunu kanıtlar fakat diğerinde plan ve hedef farklıdır kendisi yerine örneğin kanat performansı yada forvet arkası performansını ortaya çıkarırlar. O ligde o taktik tutuyordur.
Örnek vermek gerekirse moraranın son haftaları neredeyse her maç golü var adamın. Bazı maçlarda osimhenin yok moratayı ön plana çıkardık, yunusu, barışı çıkardık.
Umarım anlatabilmişimdir. Oyuncuyu tümüyle değerlendirmediğimiz sürece ben o toplara girmem.
10 gol atan santrafor da olmaz hocam ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt