Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaleci
ozan
boey
alexandro
xhaka
sane
osimhen

kaleci
boey davinson alexandro eren
torreira xhaka sara
sane osimhen barış

günay
kaan ozan abdülkerim jacobs
lemina berkan
yunus kutucu sallai
icardi

yetmez mi

gönül ister ki sane yerine bernardo olsun

Yabancı sınırının kaldırılması ve seçime gidilmesi için lobi faaliyetleri başlatmalıyız. Temmuz gibi bu futbol özürlüleri gidip yeni bir yönetim gelmeli. Alt liglerde kazan kaynıyor ortalık galeyana getirmenin tam zamanı.

ben de jonathan david'e baktim. osimhen'in yerini doldurur deniyor ama bu sezon penaltisiz 10 golu var. cok az geldi bana.
Renktaş osimhenin kariyerine iyiki bakmamışsın. İstatistiklere göre italya performansı ile kendi yerini doldurma ihtimali bir hayli zayıf görünüyor.

J. David olabiliyorsa osimhenden bağımsız bir şekilde alıp gelirim.
3lü forvet oynar bir kanat bu diğeri silva tarzı bir herif yaparsın. Defans da so stoper iyi bir kesici daha koy hemen önlerine sarayı postalayıp çevik bir 6-8 numara bitti gitti. Gol rekorunu işte bu şekilde kırarız.

Fransa'da 10 gol attıysa bizim ligde 8-9 atar. Sınırın ustunde olmasi olumlu.
2024/2025 sezonu verileri
Fransa ligi 16G 5A
Ş.ligi 7G 2A

Geçen sene 19, bir öceki sene 24 golü var fransada.

Lille bu sene zirveden çok uzaktı, bizim gibi zirveye oyayan ve ceza sahasında çok topla buluşan takımlarda efsane sezonunu yaşar bu herif.

J. David olabiliyorsa osimhenden bağımsız bir şekilde alıp gelirim.
3lü forvet oynar bir kanat bu diğeri silva tarzı bir herif yaparsın. Defans da so stoper iyi bir kesici daha koy hemen önlerine sarayı postalayıp çevik bir 6-8 numara bitti gitti. Gol rekorunu işte bu şekilde kırarız.
Osimen 20
Jonathan + icardi+ morata 30

Forvete 90 m(75 osi, 15 jonathan imza p.) euro bonservis + 50 Maaş mi vericez rts.

2024/2025 sezonu verileri
Fransa ligi 16G 5A
Ş.ligi 7G 2A

Geçen sene 19, bir öceki sene 24 golü var fransada.

Lille bu sene zirveden çok uzaktı, bizim gibi zirveye oyayan ve ceza sahasında çok topla buluşan takımlarda efsane sezonunu yaşar bu herif.

Ekin bey romulonun bizim ligde penaltisiz 8 gol atmasına icerlemiş o nedenle jonathani bulup satasiyor rts. Cl verilerini de görmezden gelmiş.

1747996400093.webp

Bu ne saçma bir duyum. Oldu bağlayıcı kontrat yapmayalım, 75i verelim, bir sonraki sene 50 m euro maaşı görsün 3 kuruşa bonservisini aldırıp gitsin. Güzel sıkmaya başladı yine bu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt