Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz niye mutlu olacağız 27 sinde hala anlamadim

Romulo ancak Morata giderse. Gerçi keşke Morata kalsa. Adam sayesinde hızlı hücumlarımız çok daha iyi oldu.
Yine de bu ligden forvet alımına karşı olsam da Sorloth örneği de ortada.

Salın şu herifi ya bu geleceğine sallaiye fitim ben aidiyet sıfır adamda
Cok aidiyet beklemekte dogru degil, performans gosterdikten sonra hayran olundu, 2 sene cop cekildi adama.

Geriye bakmamak lazim hep onumuze bakmak lazim. Boey muthisti, tat birakti, para kazandirdi diyerek kapandi defteri

Osimhen için 18 + 5 bonus ( zor bonus) teklif edelim. En son 20 + 5 kabul etmiyorsa vedalasalim

Galatasaray ilgileniyor ayağına topçularını sosyal medyada pazarlayan menajerlere selam olsun.

Cok aidiyet beklemekte dogru degil, performans gosterdikten sonra hayran olundu, 2 sene cop cekildi adama.

Geriye bakmamak lazim hep onumuze bakmak lazim. Boey muthisti, tat birakti, para kazandirdi diyerek kapandi defteri
Aidiyeti de geçtiyse herifin sakatlık sorunlarıda var gönderdiğimiz boey sanılıyor ama çok geriye gitmiş durumda 1 milyon kira 2 bandında maaş maks 10 milyon opsiyonla olursa alınır yoksa gereksiz olur bence

Tarihin en zayıf Türkiye profesyonel ligleri oynanır iken yalnızca 13 gol atmış bu Romulo'da ne var hakikatten merak ediyorum. Her iyi top süreni Galatasaray'a alacak isek işimiz var demektir. Bu ligde neler neler izledik ama hiç biri Galatasaray'a gelmedi nihayetinde.
Romulo'nun maksimumu Fernandao olur.
iyi oyuncu ama bizlij oyuncu değil Beşiktaş Trabzon seviyesi bir oyuncu

Romulo ancak Morata giderse. Gerçi keşke Morata kalsa. Adam sayesinde hızlı hücumlarımız çok daha iyi oldu.
Yine de bu ligden forvet alımına karşı olsam da Sorloth örneği de ortada.
Morata icardiden daha çok katkı verir kalırsa tamam çok skorer değil ama tekniği güzel oyun görüşü var oyunu açıyor yunuslada güzel anlaşıyorlar

Osiye yapilanin aynisini Icardiye de yapilmisti. 30 mio teklif, her yerde Icardi arabistana acik vs. Vs. Nedense ikisini de fb de istedi, ikisinde de 3. bacaklari yemislerdi

Suzuki kaleye olmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt