- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Biz niye mutlu olacağız 27 sinde hala anlamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz niye mutlu olacağız 27 sinde hala anlamadim
1 Haziran 2025 pilav günü öncesi cemiyette Re-re-re yapılacak.Biz niye mutlu olacağız 27 sinde hala anlamadim
Cok aidiyet beklemekte dogru degil, performans gosterdikten sonra hayran olundu, 2 sene cop cekildi adama.Salın şu herifi ya bu geleceğine sallaiye fitim ben aidiyet sıfır adamda
Gurme mi?Gürme Gsliler bilir ki yeni sezonun ilk resmi maçına 1 maks 2 yeni oyuncuyla çıkar transferin son gününde fırsat kovalayip kış transfer dönemine kadar Avrupa’dan eleniriz
Ne diyorsunBiz niye mutlu olacağız 27 sinde hala anlamadim
Tam sınır. Altı az ustu çok.az mi cok mu
Aidiyeti de geçtiyse herifin sakatlık sorunlarıda var gönderdiğimiz boey sanılıyor ama çok geriye gitmiş durumda 1 milyon kira 2 bandında maaş maks 10 milyon opsiyonla olursa alınır yoksa gereksiz olur benceCok aidiyet beklemekte dogru degil, performans gosterdikten sonra hayran olundu, 2 sene cop cekildi adama.
Geriye bakmamak lazim hep onumuze bakmak lazim. Boey muthisti, tat birakti, para kazandirdi diyerek kapandi defteri
iyi oyuncu ama bizlij oyuncu değil Beşiktaş Trabzon seviyesi bir oyuncuTarihin en zayıf Türkiye profesyonel ligleri oynanır iken yalnızca 13 gol atmış bu Romulo'da ne var hakikatten merak ediyorum. Her iyi top süreni Galatasaray'a alacak isek işimiz var demektir. Bu ligde neler neler izledik ama hiç biri Galatasaray'a gelmedi nihayetinde.
Romulo'nun maksimumu Fernandao olur.
olmazSuzuki kaleye olmaz mı
Morata icardiden daha çok katkı verir kalırsa tamam çok skorer değil ama tekniği güzel oyun görüşü var oyunu açıyor yunuslada güzel anlaşıyorlarRomulo ancak Morata giderse. Gerçi keşke Morata kalsa. Adam sayesinde hızlı hücumlarımız çok daha iyi oldu.
Yine de bu ligden forvet alımına karşı olsam da Sorloth örneği de ortada.
Bu yaşta kendisini Arabia ligine layık görüyor ise "maddi/manevi" söylenecek söz zaten yokki. Sözün bittiği yer.Modum fena düstü
Metin oktay bile kabul ederdi bu teklifi
Suzuki kaleye olmaz mı
Bu arkadaştan başkasını kovalamak komik olur
![]()
Zion Suzuki - Player profile 25/26
Zion Suzuki, 23, from Japan ➤ Parma Calcio 1913, since 2024 ➤ Goalkeeper ➤ Market value: €20.00m ➤ * 21/08/2002 in Newark, New Jersey, United Stateswww.transfermarkt.com
Malesef şanzıman sorunu var onlardaSuzuki kaleye olmaz mı