Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yıllık yerine 4 yıllık anlaşmasını mi istiyon kral.@Mertens bişiler yap
Tavuk menajeri: Romulo icin Goztepe bizden Kutucu + 10m euro istemis
ben de jonathan david'e baktim. osimhen'in yerini doldurur deniyor ama bu sezon penaltisiz 10 golu var. cok az geldi bana.Tam sınır. Altı az ustu çok.
Renktaş osimhenin kariyerine iyiki bakmamışsın. İstatistiklere göre italya performansı ile kendi yerini doldurma ihtimali bir hayli zayıf görünüyor.ben de jonathan david'e baktim. osimhen'in yerini doldurur deniyor ama bu sezon penaltisiz 10 golu var. cok az geldi bana.
ben de jonathan david'e baktim. osimhen'in yerini doldurur deniyor ama bu sezon penaltisiz 10 golu var. cok az geldi bana.
KATILIYORUZ KERAMETTİN BEYKemerburgaz tesislerinin antrenman kalitesini arttırdığı ve bunun sahaya olumlu yansıdığı argümanına katılıyor musunuz
2024/2025 sezonu verileriFransa'da 10 gol attıysa bizim ligde 8-9 atar. Sınırın ustunde olmasi olumlu.
Osimen 20J. David olabiliyorsa osimhenden bağımsız bir şekilde alıp gelirim.
3lü forvet oynar bir kanat bu diğeri silva tarzı bir herif yaparsın. Defans da so stoper iyi bir kesici daha koy hemen önlerine sarayı postalayıp çevik bir 6-8 numara bitti gitti. Gol rekorunu işte bu şekilde kırarız.
2024/2025 sezonu verileri
Fransa ligi 16G 5A
Ş.ligi 7G 2A
Geçen sene 19, bir öceki sene 24 golü var fransada.
Lille bu sene zirveden çok uzaktı, bizim gibi zirveye oyayan ve ceza sahasında çok topla buluşan takımlarda efsane sezonunu yaşar bu herif.
anlamadim. david osimhen'den iyi mi diyorsun?Renktaş osimhenin kariyerine iyiki bakmamışsın. İstatistiklere göre italya performansı ile kendi yerini doldurma ihtimali bir hayli zayıf görünüyor.
ne sınırı?Fransa'da 10 gol attıysa bizim ligde 8-9 atar. Sınırın ustunde olmasi olumlu.
75e alalim 75 cikis maddesi koyalım istediğin zaman gidersin olabilir. Herif anlatamamış.Ekli dosyayı görüntüle 287388
Bu ne saçma bir duyum. Oldu bağlayıcı kontrat yapmayalım, 75i verelim, bir sonraki sene 50 m euro maaşı görsün 3 kuruşa bonservisini aldırıp gitsin. Güzel sıkmaya başladı yine bu adam