Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yılki işkence 2 hafta önceden başladı, 27 yaşına geldim haldun üstünel ve erden timur dışında vizyonu hissettiren başka bir transfer dönemi görmedim.

Imparator
1000033855.webp

Bucho laba ne yapak? osimhenin bizde kalma ihtimaline mi inanak?sükutu hayalini al o,neyse.

Buchi bu gidisle bize sövecek

Adam ne costunuz dünkü yalan haberden dolayi diyor

Buda tam şovmen her kitlede marjinal insanlar olur ki yazanlarin kime hizmet ettigi hangi takımlı oldugu da belli degil osimhen dedikodu istemiyorsa kararını versin su ana kadar gelmeyen teklif bu saatten sonra gelmez
1 ay once hic bir buyuk klupten teklif almayacak demistim arabistan olmazsa italya harici talibi cikmaz demistim
Nitekim oylede olacak Napoli kendi eliyle oyuncusunu itibarsizlastirdi

Buchi Baba Osi GS’de kalmak istiyor mu demiş. Anlamadım

Buchi Baba Osi GS’de kalmak istiyor mu demiş. Anlamadım
Juventus ve Arabistan hariç ciddi bir teklif almadi juventusa napoli vermez Arabistana gitmezse bizde kalacak ne yapacak başka
Napoli en iyi doneminde adami kovdu
Osimhenin avrupa piyasasinda
İsak Sesko Goykeres gibi adamlar kadar piyasasi yok
Yanlis hatirlamiyorsam ciddi bir menajeri bile yok

Juventus ve Arabistan hariç ciddi bir teklif almadi juventusa napoli vermez Arabistana gitmezse bizde kalacak ne yapacak başka
Napoli en iyi doneminde adami kovdu
Osimhenin avrupa piyasasinda
İsak Sesko Goykeres gibi adamlar kadar piyasasi yok
Yanlis hatirlamiyorsam ciddi bir menajeri bile yok
Ben de diyorum en başından beri bizde kalacak diye de Juve’ye Napoli kesin vermeze ikna olamıyorum. Hafta sonu puan kaybedip CL dışı kalsalar da rahatlasak. Yoksa Araplardan başka takım almaz Osi’yi

Ben de diyorum en başından beri bizde kalacak diye de Juve’ye Napoli kesin vermeze ikna olamıyorum. Hafta sonu puan kaybedip CL dışı kalsalar da rahatlasak. Yoksa Araplardan başka takım almaz Osi’yi
Juventusa vermez diyelim ki verdi 130 milyon serbest kalma maddesi var
Juventus italya disina cikmasini ister
Biz alirsak belki seneye bize 75 verip almak isterler

Osimhenin piyasadaki baba menajerlerden biriyle çalışmaması kariyerini etkiliyor cok temiz duzgun bir cocuk herhalde bir avukati var menajeriligini yapiyor ayni zamanda

Mesela Jorge Mendes filan olsaydi menajeri elli tane teklif almıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt