- 3 Temmuz 2012
- 139.565
- 87.984
- 5.338
dimitri napıyonBesiktas almis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dimitri napıyonBesiktas almis
Çişini yapmayı öğrendi 2 yaşında,bez bağlamıyor annesidimitri napıyon
Ciro mu dimitri mi ?Çişini yapmayı öğrendi 2 yaşında,bez bağlamıyor annesi
Ciro mu dimitri mi ?
Bu cevabı okuyan forum ahalisi :Ya ne cirosu abi.burda süper zeka,komik aynı zamanda şapşal,yakışıklı manyak bi veletten söz ediyorum.onu avatar yaptigim profil fotolarinda nasıl bi karakter akıyor çocuktan goruyosun di mi?davinsonun oğlu salvador da başka dünyadan,çok cool.bunlar uzay cocugu.ciro sadece sevimli
Bu cevabı okuyan forum ahalisi :
Büyük mü geliyorlar mis yine?!?!Fenerli bir dostum şöyle bir kadro gönderdi ve 'O sene, bu sene' dedi. Paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 287426
Bechhamin sol ayaklisi bizde,bütün derbileri kazandırmış ama sakatlıktan sonra 10 numarada yapamadı diye keramettin abi ve müritleri adamı falakaya yatiriyor.biz robin ve batmansak doğruları söylerim keramettin abi kusura bakma ama öyle.
Olsun,belgeseli guzeldiBeckhamin ozellikle realde ne kadar elestirildigini bilsen ..Boyle efsane bir topcu gibi anlatiliyor nedense
İtidal çağlarına bayılıyorumeğer bi forvet alırsak ve onu osimhenle karşılaştırma gafletinde bulunursak yarım devrede kaybederiz kim olursa olsun
ayaklar yere basmalı biraz
Kim alıyor o danayı?Maguier bizim ligde büyük topçu olur. Alanı kıskanırım net. Katkı vermeme ihtimali yok.
Geçen yaz ilglendikKim alıyor o danayı?