Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay
Cuesta Davinson Apo
Franky Torreira Lemina Eren
Yunus
Icardi Morata

Jankat
Kaan Ünyay Jakobs
Jelert Demirbay Berkan Köhn
Yusuf
Kutucu Zaniolo

+ Nelsson, Ross, (Zaha)​
Hiç kimseyi alamadığımız, üstüne Barış'ı sattığımız senaryo mu?

Spekulasyon ve tivitlere kafa kirmaya gerek yok.

Surda 8 gunluk lig sureci kaldi.
Kupamizi alalim
Vedalarimizi edelim

En azindan kotuden iyiyi cikarma bakimindan osimhenin sureci /karari cok uzamayacak gibi duruyor. Haziranda tum ihtiyac olan seyler ve rota belli olacak.

3 ay boyunca yonetim ile basbasayiz

Spekulasyon ve tivitlere kafa kirmaya gerek yok.

Surda 8 gunluk lig sureci kaldi.
Kupamizi alalim
Vedalarimizi edelim

En azindan kotuden iyiyi cikarma bakimindan osimhenin sureci /karari cok uzamayacak gibi duruyor. Haziranda tum ihtiyac olan seyler ve rota belli olacak.

3 ay boyunca yonetim ile basbasayiz
Yav osimhenin kalma ihtimali düşüktü zaten bu şekilde düşünmek lazım kalırsada güzel bir süpriz olur

Icardi - Morata ile sezona başlayacağımız bir senaryoda kanatlara tabir caizse hayvani takviyeler yapmamız lazım.

Ben muslera'nın 1 yıl daha kalacağını düşünüyorum şimdi kutlamalarla falan taraftar iyice gevşeyecek tam o sırada yapıştıracaklar haberi. Bunlar aynı yıl hem kaleci hem kanat hem os falan almazlar onu geçelim, bizim döngümüz belli avrupa da temiz bir dayak yersin ya da sezon önü bir süper kupa maçında haşat olursun sonra twitterden küfürler yükselir ocak ayının transferleri o zaman belli olur. Koltukları şuan çok rahat batma yok çünkü koltuk battığı sıra transferler yapılır.

Osimhen durumunun bir an önce çözülmesi gerekiyor.Surecin uzaması takıma büyük zarar verir.Kadro planlamsini ona göre yapmamız gerekiyor.

Ben muslera'nın 1 yıl daha kalacağını düşünüyorum şimdi kutlamalarla falan taraftar iyice gevşeyecek tam o sırada yapıştıracaklar haberi. Bunlar aynı yıl hem kaleci hem kanat hem os falan almazlar onu geçelim, bizim döngümüz belli avrupa da temiz bir dayak yersin ya da sezon önü bir süper kupa maçında haşat olursun sonra twitterden küfürler yükselir ocak ayının transferleri o zaman belli olur. Koltukları şuan çok rahat batma yok çünkü koltuk battığı sıra transferler yapılır.
Muslera 1 yıl daha kalsın bencede..

Kaleciye bu sene para veremeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt