Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışta hulle yapmak lazim. Ilk sene 30m euro kiralik + 5 m euro satış opsiyonu.

osimhen'de bjk de masada olabilir. ronaldo isi olmayinca osimhen'e yonelebilirler.

Okan’a yapılan zam sonun başlangıcıdır yakında türk topçulara da astronomik zamlar geldiğini duyarız

Evlatçılık döneminin başlangıcı bu zam daha önce defalarca yaşanmış ve ders alınmamış bir hadise
Ne alaka yaaa .Adam hakederek alnının akıyla şampiyon yapıp zammı aldı.15 milyon eurolarin döndüğü ortamda.Oyuncularla bu konunun ne alakası var hiçbir anlam ifade etmiyor.Nefretinizi nereden çıkaracağınızi bilmemeniz ne kötü.Ne alaka yaaaa.

IMG_1118.webp

Şu tabloyu görünce de 4’ü hak etmiyor diyemem ya

2. olan rakibinin tdsi 10 küsür aliyor

Hem Barış hem Osimhen giderse kağnıya döner takım. En azından 1 tanesini kadroda tutmak şart. Barış'a hiçbir top class klüp talip olmaz tekniği yeteneği belli alacak klüpler Premier Lig'in orta/alt sıra takımları olur oraya da gidip ne yapacak? Bir şekilde ikna edip takımda tutmak lazım Barış gibi kaliteli hammal zor bulunur hem yerli hem de ülkede yetişmiş olduğu için avrupa listesi için de önemi büyük.

Fb nin içerisinde haber aldığı biri mi ne vardı bu arkadaşın. Piyasaya fb'nin kaos tweetleri ile girip takipçi yaptı. Transfer işlerinde güvenileceğini sanmıyorum dostum.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
snt maximen olayını ilk bu söyledi ama transfer olayına hiç girmedi bence transfer konusunda güvenilmez.

İyi hadi bir bomba da benden gelsin

G.Saray Dua Lipa ile anlaştı

Daha iyisi için bekletiyor

IMG_9360.webp

Ekli dosyayı görüntüle 287459

Şu tabloyu görünce de 4’ü hak etmiyor diyemem ya

2. olan rakibinin tdsi 10 küsür aliyor
Sorun bu şartlarda okanın aldığı maaş değil bence en kötü bir kötü olayda +1 milyon zarar yazar.
Bunu vermeyi planlayan herifler gidip 6 ay bek bulamayıp bulduğu herif de sünepe oluyor. Yada 2 tane kanatla sezona başlıyoruz.

Lunin: Bir çok teklif vardı fakat ben burayı seçtim, taraftar ile stadımızda buluşmak için sabırsızlanıyorum. Muslera kulübün efsanesi olmuş bir isim, kazandığı başarılar zor yakalanır, elimden gelenin fazlasını yapacağım.

Sancho: Galatasaray'ı seçtim çünkü sunulan proje cezbediciydi. Ligde 4 sene art arda şampiyonluk yaşamak istiyoruz, ŞL için sabırsızlanıyorum.

Baturina: Mertens bir efsane. O her futbolcunun idol olarak seçeceği bir isim. Burada onun gibi iz bırakmak istiyorum, çok heyecanlıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt