Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.031
- 36.521
- 2.773
Euro bazında %50 değildir o. TL olur büyük ihtimal.
ne farkediyor reis tam olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Euro bazında %50 değildir o. TL olur büyük ihtimal.
O paraya keçiöreni alırsın olm delirmesinler anlaşma ışığını alırlarsa 2 verip yol versinler.ihya eder keçiöreni o para.
Fb nin içerisinde haber aldığı biri mi ne vardı bu arkadaşın. Piyasaya fb'nin kaos tweetleri ile girip takipçi yaptı. Transfer işlerinde güvenileceğini sanmıyorum dostum.Eltun bey güvenilir mi?
ha?ne farkediyor reis tam olarak![]()
Ne alaka yaaa .Adam hakederek alnının akıyla şampiyon yapıp zammı aldı.15 milyon eurolarin döndüğü ortamda.Oyuncularla bu konunun ne alakası var hiçbir anlam ifade etmiyor.Nefretinizi nereden çıkaracağınızi bilmemeniz ne kötü.Ne alaka yaaaa.Okan’a yapılan zam sonun başlangıcıdır yakında türk topçulara da astronomik zamlar geldiğini duyarız
Evlatçılık döneminin başlangıcı bu zam daha önce defalarca yaşanmış ve ders alınmamış bir hadise
snt maximen olayını ilk bu söyledi ama transfer olayına hiç girmedi bence transfer konusunda güvenilmez.Fb nin içerisinde haber aldığı biri mi ne vardı bu arkadaşın. Piyasaya fb'nin kaos tweetleri ile girip takipçi yaptı. Transfer işlerinde güvenileceğini sanmıyorum dostum.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Chelseada aynı kategoride 30 tane falan adam var reyiz.chelsea'de genc bir herif vardi uzun boylu ama teknik saga sola kiralaniyordu onun son durumu nedir?
Adam 3 sene üst üste şampiyon yapmış lig 2.sinin hocası 15 milyon alıyor.Asiri muhasebeci taraftar var bizde.
Sorun bu şartlarda okanın aldığı maaş değil bence en kötü bir kötü olayda +1 milyon zarar yazar.Ekli dosyayı görüntüle 287459
Şu tabloyu görünce de 4’ü hak etmiyor diyemem ya
2. olan rakibinin tdsi 10 küsür aliyor
Oral beyin internet arama geçmişine ulaştık2 gündür kolpa haber paylasiyorsun üstad heyecan yaratiyorsun durduk yere @Oral Sever