Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.436
- 14.111
- 1.498
Zerre umudum yok hatip gitse kurtulsak umudum olacak ta oda gidecek gibi durmuyorHer yıl bu vakitler hem fb hem biz 3 dünya starıyla anlaşıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zerre umudum yok hatip gitse kurtulsak umudum olacak ta oda gidecek gibi durmuyorHer yıl bu vakitler hem fb hem biz 3 dünya starıyla anlaşıyoruz
Sadece Morata'nın telefon rehberinden liste yapsak kendimize yeter herhalde.

10 sene kaleci aramayız.
Tm değeri düşükmüş Şuan baya yaşı 30 chelsea kiralık yollamış aslında yoklasak olur ama ne durumda acabainşAllah heis
10 verip alalımSahibi kulübü satacakmış zaten Barış parlayınca vazgeçmiş
Bizimkilerin o sırada yapacagi sey maasini ben oderim 100K euro ver kiralık anlaşmaSamiyenHaber: Göztepe Ahmet Kutucu ile ilgileniyor.
Bunların stoperi+3 versinler anlaşalım

Kepa mı? Onu istemem…Kepayı istesek bize gelir bu arada bence İspanyollar Türklerle iyi anlaşıyor sever burayı
Bence iş yapar ismi geçenlerden daha iyi ve tam olgun zamanında ayrıca kepa elit seviye kaleciKepa mı? Onu istemem…
Bencede makul hem isim transferide kalitede varKepayı rahatlıkla aliriz yaw. Al gec.
Ne alaka yaaa .Adam hakederek alnının akıyla şampiyon yapıp zammı aldı.15 milyon eurolarin döndüğü ortamda.Oyuncularla bu konunun ne alakası var hiçbir anlam ifade etmiyor.Nefretinizi nereden çıkaracağınızi bilmemeniz ne kötü.Ne alaka yaaaa.
Ne alaka yaaa .Adam hakederek alnının akıyla şampiyon yapıp zammı aldı.15 milyon eurolarin döndüğü ortamda.Oyuncularla bu konunun ne alakası var hiçbir anlam ifade etmiyor.Nefretinizi nereden çıkaracağınızi bilmemeniz ne kötü.Ne alaka yaaaa.