Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kepayı istesek bize gelir bu arada bence İspanyollar Türklerle iyi anlaşıyor sever burayı

SamiyenHaber: Göztepe Ahmet Kutucu ile ilgileniyor.

Bunların stoperi+3 versinler anlaşalım

Conte o kadroyla nasıl şampi oldu la

Osi ve kvara da yoktu

Lukaku 14 mctominay 12 gol atmış başka çift hane skor yapan yok yıldız oyuncuları da yok ligde de 59 gol atabilmişler büyük iş başarmış

Şimdi milanlı juveli mallar napolinin kadrosu ne kadar iyi bizim de 20 tane iyi adam almamız lazım diyodur

Ne alaka yaaa .Adam hakederek alnının akıyla şampiyon yapıp zammı aldı.15 milyon eurolarin döndüğü ortamda.Oyuncularla bu konunun ne alakası var hiçbir anlam ifade etmiyor.Nefretinizi nereden çıkaracağınızi bilmemeniz ne kötü.Ne alaka yaaaa.

Yabancı topçular için maaş üst limitini yükseltmek çoğu zaman kadro kalitesinin artması anlamına gelir

Yerli topçular için ise sen başarılı oldun aslında daha az da verebilirim ama ederinden fazla veriyorum demektir nitekim zam aldıktan sonra düşüşe geçerler, teknik direktörde de durum böyle. Yakında yerli topçular da benzer ücretler almaya başlar benim görüşüm.

Ne alaka yaaa .Adam hakederek alnının akıyla şampiyon yapıp zammı aldı.15 milyon eurolarin döndüğü ortamda.Oyuncularla bu konunun ne alakası var hiçbir anlam ifade etmiyor.Nefretinizi nereden çıkaracağınızi bilmemeniz ne kötü.Ne alaka yaaaa.

Yabancı topçular için maaş üst limitini yükseltmek çoğu zaman kadro kalitesinin artması anlamına gelir

Yerli topçular için ise sen başarılı oldun aslında daha az da verebilirim ama ederinden fazla veriyorum demektir nitekim zam aldıktan sonra düşüşe geçerler, teknik direktörde de durum böyle. Yakında yerli topçular da benzer ücretler almaya başlar benim görüşüm.

Noluyor abi

IMG_1128.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt