Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Biz alsak mı acaba Lemina ve Torreira'yı yedekleyecek rotasyona sokacak adam olarak gerçi daha genç birinin tercih ederdim şimdi düşündüm de.

Romulo dusunuyorlar ise gecmis olsun goztepenin son macinda rakip yaslandi geriye romulo stoper kucaginda kayboldu gitti romulo yardimci erkek oyuncu ayni morata gibi gecis oyunlarinda oraya akil koyar pas kalitesi cok yuksek ama tek santrafor git stoperlerle bogus dersen gecmis olsun
Romulo Moratanin alternatifi olur

renktas adam 3 m euro mu aliyor 100 milyon tl mi

hoş ne alirsa alsın aldığına yapılan yüzde 50 zam euro olarak da yüzde 50 zamma eşittir
Üstad tr’de euro maas alan adama %50’yi geçtim %5 zam bile yapilmaz özel sirkette

Burada onemli olan hocanın base maaşı tl mi euro mu o

Tl üzerinden %50 yapılırsa dedigin doğru anlık kurla fark etmiyor, ama euro anlasilip %50 yapilirsa fark ediyor tabii ki

Hocaya yapılan da muhtemelem tl üzerinden enflasyon farkıdır. Medya euro diyerek hit kasiyor

Üstad tr’de euro maas alan adama %50’yi geçtim %5 zam bile yapilmaz özel sirkette

Burada onemli olan hocanın base maaşı tl mi euro mu o

Tl üzerinden %50 yapılırsa dedigin doğru anlık kurla fark etmiyor, ama euro anlasilip %50 yapilirsa fark ediyor tabii ki

Hocaya yapılan da muhtemelem tl üzerinden enflasyon farkıdır. Medya euro diyerek hit kasiyor

kur değişince fark eder tabi

dediğin gibi zaten farkı yaratan zam oranı degil base maasin hangi para cinsinden

Kimse kimseyi kandirmasin CL basari filan hikaye bunun icin cok cok iyi bir yonetim cok cok iyi bir hoca lazim
Hepsi olsa bile yetmez oynadigin ligin seni CL seviyesine hazirlamasi lazim sertlik kalite ayni zamanda hakem kalitesi lazim 90 dakika mac 50 dakika oynaniyorsa herseye faul caliniyorsa yatan yerden kalkmiyorsa hic bir takim CL basarili olamaz
Ayrica cokta derin bir kadro lazim
O yuzden bosverin avrupayi paralari alalim 2 3 galibiyet alalim
Ligteki hegomonyamiza devam edelim CL ilk 24 yaparsak yeterlidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt