Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.165
- 102.254
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajım yerine ulaşmış demek

uygulaman gerek tarife
Dolandırıcılık yöntemi sonra foto moto ister ondan sonra 18 yaşından küçük vb. ile şantajlar.
Kendini Oral SEVMEZ olarak tanitirsan başarılı olabilirsin
Biz alsak mı acaba Lemina ve Torreira'yı yedekleyecek rotasyona sokacak adam olarak gerçi daha genç birinin tercih ederdim şimdi düşündüm de.
Çalışabilir. 1 kulübe bağlı değil sonuçta birden çok kulübe çalışır.gardi trabzona mı çalışıyor
Sende fenere sane'yi önermişsin yakıştı mı bir galatasaraylıya?gardi trabzona mı çalışıyor
Kendisi Kenyalı olduğu için normal karşiladım bu haberi.Sende fenere sane'yi önermişsin yakıştı mı bir galatasaraylıya?
%50 si
3 m euro 4,5m euro = 200 m tl
100 m tl = 150 m tl
Üstad tr’de euro maas alan adama %50’yi geçtim %5 zam bile yapilmaz özel sirketterenktas adam 3 m euro mu aliyor 100 milyon tl mi
hoş ne alirsa alsın aldığına yapılan yüzde 50 zam euro olarak da yüzde 50 zamma eşittir
Üstad tr’de euro maas alan adama %50’yi geçtim %5 zam bile yapilmaz özel sirkette
Burada onemli olan hocanın base maaşı tl mi euro mu o
Tl üzerinden %50 yapılırsa dedigin doğru anlık kurla fark etmiyor, ama euro anlasilip %50 yapilirsa fark ediyor tabii ki
Hocaya yapılan da muhtemelem tl üzerinden enflasyon farkıdır. Medya euro diyerek hit kasiyor
Ewt üstad yarim saattir cökükTwitter mi cöktü!