Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.671
- 18.194
- 2.228
avrupalı işte bu yaşta sağlıklı beslenmeye başlıyorlar tebrik ederimDimitri yeşil soğandan sonra turp yemeye başladı.Saneden sonra osimhenin haberi olmasin bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avrupalı işte bu yaşta sağlıklı beslenmeye başlıyorlar tebrik ederimDimitri yeşil soğandan sonra turp yemeye başladı.Saneden sonra osimhenin haberi olmasin bu?
hangi mevkiye ?Bir tane buyuk isim getireceklerini dusunuyorum tabi ki Hatipoglu burnunu sokmazsa bu islerin icine.
vela havleDimitri yeşil soğandan sonra turp yemeye başladı.Saneden sonra osimhenin haberi olmasin bu?
Iste malum Sane icin ugrastiklari belli Ocak ayindan beri pesindeyiz ama ikna etmek lazim bir yerde. O olmazsa yine kanat ya da bir 10 numara olabilir.hangi mevkiye ?
Kim bu random dingil yaw
Morata ruhsuz gibi duruyordu ilk geldiğinde Zaha gibi taraftar ile iletişimi kuramayacak sanmıştım. Bir kaç haftadır gördüğümüz üzere az kırık değilmiş, müthiş.
la getGarnachooooo
Bulka iyi çıkarsa ismini Murat Lord Durmaz yapıcaz.
Bir tane buyuk isim getireceklerini dusunuyorum tabi ki Hatipoglu burnunu sokmazsa bu islerin icine.
Nasil oynayacagimiza bagli malum biliyorsun bu bizde belli olmuyor. Mevcut oyun anlayisimizda Sane sag tarafa gecer. Solda Baris ve Yunus kapisir tabi ki ayrilan olmazsa. Ofansif 8/10 numara icin Sara ya devam eder ya da oraya bir takviye yapilir.Bir kanat sane olursa diğer kanat ve 10 no hangi ikili olmalı
Kasabaya yerleştiler (koy benzeri)şehirden(moskovadan) taşındılar ve bahçelerinde ekip biciyorlar herseyi şu an.maydonoz,domates falan.özenilesi bi hayatavrupalı işte bu yaşta sağlıklı beslenmeye başlıyorlar tebrik ederim
onu 3 yıl önce totem olsun diye engellemiştim şampiyon olmayınca kaldırcaktım engeli 3 yıldır engelli bende
Kanat ve hücumcu orta saha veya kaleciye yıldız isim getireceklerini düşünüyorum. Osimhen işi olmazsa tabi.Bir tane buyuk isim getireceklerini dusunuyorum tabi ki Hatipoglu burnunu sokmazsa bu islerin icine.