Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maaş bütcemız ne acaba!!

Twitterda bizim için Mallorca’nın kalecisinin adını gördüm ne alaka?

Şu aşırı dinci psikopat journalkifden Avrupai saruhana geçmek rahatlattı dogrusu.saruhan burda misin lan ses ver

Yaw o değil de kardeşim bakın bazılarınızla kaç yazdır şurada buluşuyoruz

Hiç mi akıllanmıyonuz da Sane istemem falan diyonuz

Zaten geleceği yok da

Bu işin sonunun ne olacağı belli değil mi

Sane gibi bi ismi duyduğunuz anda hemen gelsin dışında bi şey dememeniz lazım
20250525_022339.webp

Mesaj bu havayı verdi

Bu senenin altin kurali CL yapamayan buyuk kluplerden sekenleri toplayan klup ihya olacak
İtalyada Milan
İngilterede United
Chelsea de de oyuncu fazlasi var
Bosa cikan adamlari ikna edebilen klup avantaj saglar
Veya Roma Lazio gibi kluplerde
Totenham kadro yenilemek ister cok kotu sezondu ordanda ayrilan cikacaktir bize dusebilecek iki uc oyuncu seviyeyi yukari ceker

Off çok sıkıcı.şok olmak istiyorum mucizeler görüp

Avrupa'da tolat manyagi olmqmiza ragmen sezon ilerledikce guzel seyler de yaptigimiz ortaya cikti.

Herkesin ilk aklina gelen Ileri top atip atletik sporculari kosturmaktan ya da kaybedilen toplar icin acil pres yapip geri kazanmanin disinda Jacobs/Eren ile solda, Sallai ile sagdan yardirip giden beklerimizim varliklari da elimizi rahatlatti.

Transfer donemi ve ozellikle onumuzdeki sezon planlamasi dogrultusunda dikkat cekmek istedigim bir husus burada ve baska yerlerde yeterince konusulmayan duran ve hava toplarindan buldugumuz gollerin sagladigi buyuk avantaj. Mutlak surette bu ustunlugumuzu onumuzdeki sezonda da surdurmemiz gerekiyor. Osi gitse bile Sanchez, Apo, Icardi, Morata, Kaan ile sagladigimiz bu ustunlugu korumaya devam edebiliriz. Bu ustunluk cogu rakip defans hattini bezdirdigi gibi sanki bazen ugrasmak bile istemiyorlarmis gibi bir havaya sokuyor.
Tabi sadece kafaya cikacak topculara sahip olmakla bitmiyor bu is. O topu onlara gonderecek elemanlari da korumamiz gerekiyor. Mertens gidici ama Sara da giderse elimizde bir tek Yunus kalacak.

Planlar zayif yonlerimizi duzeltmenin yaninda bu iyi yonlerimizi korumak ve/veya daha iyiye goturmek uzerine de yapilmali.

bu lille stoperi alexandroyu hem fener hem de dortmund maçlarında izleyip bayıldım

bu adamın alınabilme ihtimali var mı bilen arkadaşlar
Üzerine düşüp bütçe ayırırsak çok muhtemel

Ben de izlediğim 3 maçın üçünde de çok beğendim bu herifi

Fransız kulüpleri, özellikle CL'ye kalamamış olanlar bu yaz görece ucuz fiyata topçularını bırakabilirler

Tabii talibi de çok olur bu herifin. CL seviyesinde kendini kanıtladı artık. Yine de olmaz olmaz, yakın dönemden en ciddi talibi Roma. Roma'nın alabileceği adamları biz de ikna edebiliriz

Bu adama çok para isterler.

oly öyle pahalıya oyuncu satan bi kulüp değil yahu. tarihlerinde sattıkları en pahalı grek oyuncular mitroglou ile retsos, 15'e verdiler ikisini de
bi de wolves'a verdikleri portekizli bi herif vardı yıllar önce o da o civardaydı

sanıyorum 12-15 civarına alabiliriz zolakis'i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt