Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yazdığımda Okanla ilgili olumsuz bir şey göremiyorum. Okan bile geçmiyor mesajda

Evet orta saha istendiğinde 12 kişiyle mi oynayacağız ehehe dediğinden beri de mesafeliyim kendisine. Devran döndü dolaştı seve seve koydu o istediğimiz orta sahayı 11e

Kimseye antipati falan beslemiyorum, fener şamp olur dediğimde de Osimhen diye birisi yoktu takımda
bu mesajına özel demedim .Bugün iş yerinde gördüğüm bazı mesajlarını okudum bu mesajını görünce bunu alıntıladım.Mükemmeliyetçi birisin belliki ama malesef bu ülkede futbolda bunu yakalamak çok zor.Bir kere yakaladık sabrederek Fatih Hocaya sonunda kupa geldi.Ben ne olursa olsun her ne kadar bu yönetime gramda güvenmesemde Okan Hocaya güveniyorum.Eğer bu yönetim bizi şaşırttırsa İnşallah AVrupada birşeyler başarırız inanıyorum buna

bu mesajına özel demedim .Bugün iş yerinde gördüğüm bazı mesajlarını okudum bu mesajını görünce bunu alıntıladım.Mükemmeliyetçi birisin belliki ama malesef bu ülkede futbolda bunu yakalamak çok zor.Bir kere yakaladık sabrederek Fatih Hocaya sonunda kupa geldi.Ben ne olursa olsun her ne kadar bu yönetime gramda güvenmesemde Okan Hocaya güveniyorum.Eğer bu yönetim bizi şaşırttırsa İnşallah AVrupada birşeyler başarırız inanıyorum buna
Bence Okanın durumu tartışmaya açık değil

Ligde net başarılı ama bu başarı feneri geçmek odaklı, ciddi bir kalite farkı var diğer takımlarla, yine de topla tüfekle gelen feneri geçmek büyük iş

Avrupa’da ise net bir şekilde başarısız

Transfer konusunda da çok sıkıntılı, istediği bek oyuncularının birbirleriyle alakası yok sisteme uymuyor vs

Oyuncularla iyi anlaşırsa verim almada başarılı, yerlilerden verim almada başarılı

Anlaşamazsa direkt çöpe atıyor

Bence bu sene Avrupa başarısı istemek beklemek mükemeliyetçilik değildi, çok kolay bir fikstür vardı ve rahatlıkla ilk 16 üstüne ilk 8e kalabilirdik

Seneye zaten Avrupa başarısı falan beklemiyorum mesela, 2 maç kazansak ok der geçerim

Okan hoca 3 şampiyonluk kazandı bu yaşta bu başarıları yakalamak kolay değil hoca olarak ama asıl problem Avrupa seviyesinde kondisyona sahip olmamamız.Sene içerisinde çok fazla inişli çıkışlı grafik çıziyoruz elimizde olan kadrolardan bağımsız olarak şunu soyleyebilirim mesela ilk Avrupa macerasında Bayern Manchester a kök sokturup Ocak şubat aylarında Sparta Praga paket olduk.Gecen sene ilk devre Avrupa'da her ne kadar kötü sonuçlar alsak da Tottenham maçı çok iyi bir Galatasaray vardı.Ancak Az maclari görünce kabul edemiyoruz.İlk yarı 1-1 kaldigimiz takımdan bir kaç ay sonra 4 yiyoruz daha da kotusu ezilerek eleniyoruz.Avrupa da başarılı olmadığı sürece ve transferlerde hatalar olmaya devam ettikçe eleştiriler devam edecektir.

Angel Correa defteri kapandı mı? Bize ittirmeye çalışabilirler yine bu yaz.

Gs gsde diyecek ilk ahraz kim olacak acep

Duran top mevzusunda lig tarihinin en iyisi olabiliriz bu sene, çok fazla maçı çözdük, Osi giderse bu illaki azalır ama hele Avrupa’da bence de çok önemli

Bek konusunda da benim ilk kıstasım hep geriye koşmak üzerine, sol taraf çok iyi oldu bu konuda da sağ taraf büyük problem gibi duruyor hala.

Bu seneki takım atletizm açısndan son 3 senenin en iyisiydi ama Barışla Osi giderse onun %50sini kaybetmiş olacağız

Bu seneki pozitif şeyleri gelecek seneye aktarma konusu biraz açık bence

Transfer-Günay
Transfer-Transfer
Sanchez-Transfer-Kaan-Abdülkerim-Metehan
Eren-Jakobs
Torreira-Lemina-Transfer-Berkan
Sara-Transfer
Transfer
-Yunus-Barış-Sallai
Icardi-Morata-Ahmed

17 oyuncunun takimda kalacagini hesap ettigim vakit en az 7 transfer yapilacagini düsünüyorum.
Kerem Demirbay kafa olarak artik burada olmadigi icin yollarin ayrilmasi lazim. Bir kac yerli eklemesi daha olabilir.

Duran top mevzusunda lig tarihinin en iyisi olabiliriz bu sene, çok fazla maçı çözdük, Osi giderse bu illaki azalır ama hele Avrupa’da bence de çok önemli

Bek konusunda da benim ilk kıstasım hep geriye koşmak üzerine, sol taraf çok iyi oldu bu konuda da sağ taraf büyük problem gibi duruyor hala.

Bu seneki takım atletizm açısndan son 3 senenin en iyisiydi ama Barışla Osi giderse onun %50sini kaybetmiş olacağız

Bencillik edip parasini verip Baris'i tutmali miyiz yoksa salalim mi? Osi'nin rahat 5-6 asistini tek basina harcadi bu sene

Bencillik edip parasini verip Baris'i tutmali miyiz yoksa salalim mi? Osi'nin rahat 5-6 asistini tek basina harcadi bu sene
Degerini bulani bir saniye tutmayacaksin yerine yenisini arayacaksin bu mantikla kerem gitmez yunus formayi bu kadar net alamazdi
30 milyon ustu her rakam başarıdır
Nerdeyse 3 milyona aldigin adami 10 katina satmak başarıdır

Tutamayız ya 30 üstü geldiği an satar bunlar

Osi de Barış’ın ya da başkalarının harcamıştır gol kaçar ama Osi ile Barış varken defanslar aşırı yıpranıyor, hele Fener maçlarında bu ikili x factor oluyor

Takimda yerli oyuncunun eksik oldugu bölgeler:

Sag Bek: Kaan burada atletik özellikleri itibariyle Zeki Çelik'e yerini birakmali. O da stopere gecmeli ki hem Avrupa listesine Türkiye'den yetismis oyuncu yazalim, hem gercek anlamda yerli bir sag bekimiz olsun.

Defansif Orta Saha: Lemina ve Torreira'yi yedekleyebilecek, bir tane top kapabilen tempolu yerli defansif orta saha alinmasi lazim. Kerem veya Berkan ile o eksigi kapatma sansimiz yok. Yunus Emre Konak, genc yasiyla bu rolü üstlenebilecek bir oyuncu ve homegrown statüsünde olmasi lazim.

Hücum hatti: Burada belirli bir mac tecrübesine sahip olan oyunculari incelersek Can Uzun transferi imkansiz oldugundan Freiburg'dan Eren Dinkci'yi almaliyiz. Livan Burcu veya Aral Simsir de olabilir ama onlar düz kanat oyuncusu. Eren hem forvet, hem forvet arkasi, hem kanatlarda oynayabilen, boyuna göre hizi iyi olan biri.

Günay
Zeki Kaan Abdülkerim Eren
Y.Emre Berkan
Eren Yunus Barış
Ahmed​

kimse gitmez ve bu oyuncular gelirse full yerli 11 @Umut Işık

Okan hocayı belkide burada en çok savunanlardan biriyim ama bu sezon osimhen ve lemina olmasa şampiyon olamazdık osimhenin hücumdaki çok yönlülüğü sayesinde ligin sonlarına doğru güzel bir hücum oyunu seyrettik osimhen 60-70 de çıktığı maçlarda takımın oyun sistemi kötüleşmeye başladı zaten Okan hoca asla kötü bir hoca değil süper ligin en iyisi ama sahadaki oyun büyük oranda osimhene yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt