Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Degerini bulani bir saniye tutmayacaksin yerine yenisini arayacaksin bu mantikla kerem gitmez yunus formayi bu kadar net alamazdi
30 milyon ustu her rakam başarıdır
Nerdeyse 3 milyona aldigin adami 10 katina satmak başarıdır
Her ne kadar olmayacagina ikna olmus olsam da bu sene Avrupa'da daha duzgun isler yapacaginiza inanmak istiyorum. Onun heyecaniyla kadroyu munkun oldugunca ustune koyarak korumak gerekir bence.

Okan hocayı belkide burada en çok savunanlardan biriyim ama bu sezon osimhen ve lemina olmasa şampiyon olamazdık osimhenin hücumdaki çok yönlülüğü sayesinde ligin sonlarına doğru güzel bir hücum oyunu seyrettik osimhen 60-70 de çıktığı maçlarda takımın oyun sistemi kötüleşmeye başladı zaten Okan hoca asla kötü bir hoca değil süper ligin en iyisi ama sahadaki oyun büyük oranda osimhene yazar
Şapiyonlukta tabiki bazı futbolcular çok fazla katkı verecek.Önceki yıllarda tıpkı gomis muslera ,selçuk,sneijder katkı verdiği gibi

Her ne kadar olmayacagina ikna olmus olsam da bu sene Avrupa'da daha duzgun isler yapacaginiza inanmak istiyorum. Onun heyecaniyla kadroyu munkun oldugunca ustune koyarak korumak gerekir bence.
Hic oyle dusunmuyorum ilk 24 yapsak başarı sayilir baris gelisirmi gerimi gider belli degil
Buldu degerini yolla pisman olmaya gerek yok

1748194392266.webp

Güldük eglendik. Transferler nerde

Bu geceyide gördükten sonra transferden zerre umudum yok. Tek dileğim CL de 0 çekmemek.

Bunlarla 1 trabsfer dönemi daha gecmez tez zamanda defolup gitmeliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt