Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lunin
Boey sanchez lucumi eren
Torreira Lemina
Odobert Yunus Lang
Icardi

Tamamdir

Bence transfer ekibine güvenelim abi. Bir şekilde nokta adamlar yine katılacaktı.
Okan hocamın transfer listesine güveniyorum ben. Yazın götümüzü yırttığımız adam gitti Napoliyi şampiyon yaptı. Gardi işbirliği bize bir hayal kurdurdu ve sonu mutlulukla bitti.

Hatip işin içine girmesin yeter bizim için.

İlk gün gardi ile çalışalım bizim için en güzel transfer dönemi olur.

Neyse en azından elimizde para var insallah Cuestada olduğu gibi abuk subuk harcanmaz da takımın gediklerini tamamlayabiliriz

Bence transfer ekibine güvenelim abi. Bir şekilde nokta adamlar yine katılacaktı.
Okan hocamın transfer listesine güveniyorum ben. Yazın götümüzü yırttığımız adam gitti Napoliyi şampiyon yaptı. Gardi işbirliği bize bir hayal kurdurdu ve sonu mutlulukla bitti.

Hatip işin içine girmesin yeter bizim için.

İlk gün gardi ile çalışalım bizim için en güzel transfer dönemi olur.
on numaraya baumgartner ne dersin

Morata'ya sahip çıkalım Osimhen gittiği senaryoda efektif oynamamıza ciddi katkı sağlayacak bir oyuncu belki atletizm yok ama oyun zekası yüksek en azından aldığı süreye oranla baya iyi oynadı.

Şampiyon olunca da yeni kadro kuruyoruz 13. olunca da.
Barış ve Yunus gitmesin de kim giderse gitsin
Onlar sahadaki ruhumuz
Ayrıca da yerliler
valla osimhenden falan çok ararız barışı

Baba Osimhen gibisi dünyada yok ama Barışın yerine daha bitirici ve tempolu bir çok oyuncu bulabiliriz.

10 numara özelliği vasatın üzerinde çevik ve güçlü bir kanat alırsak yunusu 10 numaraya kaydırabiliriz bak.
Yeri gelir yunus maç içi kanat bölgesine çeker moratayı da forvet arkasında değerlendirip verim alırız.
Barıştan boşalan takım kuvvetini de korumuş oluruz.

Baba Osimhen gibisi dünyada yok ama Barışın yerine daha bitirici ve tempolu bir çok oyuncu bulabiliriz.
Bitirici falan tabi daha çok oyuncu vardır da bıkmadan usanmadan bu kadar zorlayan rakibi yıpratan adam bulmak zor. Hem de yerli rotasyonunda elimizi inanılmaz rahatlatıyor.
Valla bazen uyku tutmayınca hani kafandan maç kadrosu falan yaparsın ya direkt aklıma helen herif Barış Alper Yılmaz. Sonra gerisini diziyorum : )

10 numara özelliği vasatın üzerinde çevik ve güçlü bir kanat alırsak yunusu 10 numaraya kaydırabiliriz bak.
Yeri gelir yunus maç içi kanat bölgesine çeker moratayı da forvet arkasında değerlendirip verim alırız.
Barıştan boşalan takım kuvvetini de korumuş oluruz.
İnaki Williams

Osimhen gidip kimse gelmezse
Günay
Boey Davin Lucumi Eren
Lemina Torreira
Sane Yunus Lang
Morata
Galiba sadece Lucumi ve Lang bonservisli. Kaleci de bilmiyorum artık. Olursa olur tadındayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt