Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen aliyi ne sanıyorsun

600 m serveti var altı üstü
Su servet olayina cok takiliyorsunuz
Servet dedigin nakit para gayrimenkul veya hisse senedi gibi araclar ve sadece kayıtlı olanlar bu adamlarin bir yilda sirketlerinden aldigi kar paylari ile ulke satin alirsin emin ol o paralar yurt disinda offshore hesaplarda

Ali Koç dedigin adam silkelense kac milyar Euro çıkarır
Bizim armator eski patron offshorda
700 800 milyon euro tutuyordu

Bu resmi rakamlara cok takılmayın

Su servet olayina cok takiliyorsunuz
Servet dedigin nakit para gayrimenkul veya hisse senedi gibi araclar ve sadece kayıtlı olanlar bu adamlarin bir yilda sirketlerinden aldigi kar paylari ile ulke satin alirsin emin ol o paralar yurt disinda offshore hesaplarda

Ali Koç dedigin adam silkelense kac milyar Euro çıkarır
Bizim armator eski patron offshorda
700 800 milyon euro tutuyordu

Bu resmi rakamlara cok takılmayın
Aynen öyle adamın 700 serveti olsa her sene fenere 50m euro verir mi

Kaleci işini hiç hafife almamak lazım oyun kurulumuna katkısı olmalı son Göztepe maçında Günay'ın sakinliği takımı baya rahatlatıyordu.

Osimhen arap işi olursa Gardi ile aramızdaki ilişki bozulur mu yav.
Hatip denen herifin milleti galeyana getirip huzur bozmasından korkuyorum

Koca sezon emek vermis seni sampiyonluga ulastirmis.Bugun yeni kapiya seni sampiyon olarak cikartmış topcusunun istedigi bir sarkiyi bile açamayan yonetim iyi kadro kuracak oylemi.Ben bugun bunlardan tiksindim tek beklentim defolup gitmeleri

Sane'nin bu yaşta TR'ye gelmesi olay olur. Kafaya takarsa da sağlam oynar ama aksi halde fena sövdürtür. O parayı verecek başka takım olacağını sanmıyorum. Arabistan'dan falan tekliflere bakar, aklımı kullacağım derse ŞL farktörüyle bize gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt