Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27232.jpg

Bu yönetimden bir bok olmayacağını bir kez daha görmüş olduk.

Şöyle bir organizasyonun her saniyesini planlarsın, vermişler GSli ve free diye bir org firmasına, geçmişler.

Geçen sene statta yapılan bile on kat daha kaliteliydi.

Liyakat yok, yanlış yapınca ceza yok takılıyorlar işte. Metin kendine madalya falan takıyordu en son
Gecen sene staddaki muthisti bunun yaninda, gondermeler, dronelar, o esnadaki parti modu ve muzik.

49 tane isim cikarmaktansa o uygulamayi buraya tasimalari gerekiyordu 0 ekstrayala. 10 numara sahne ve kalabalik vardi ve de.

Barış kalır bence adamın sözleşme yeni yapıldı gideceğini sanmıyorum

Transfer yok beyler. Yöneticilerin, kupaları her şehirde gezdirme turu daha onemli

Neyse

Osimhen
Barış
Muslera
Mertens

gidiyor. Bunların yerini ne kadar dolduracakları kaderlerini belirleyecek.

Bazılarının söylediği gibi o kadar iyilerse bunların yeri dolar.

Lakin bizim söylediğimiz gibi boktan bir yönetim olmalarına rağmen oyuncular, Okan ve ET gibi faktörler onları ayakta tuttuysa da bir daha Dursun’u kimse övmez herhalde.

Neyse

Osimhen
Barış
Muslera
Mertens

gidiyor. Bunların yerini ne kadar dolduracakları kaderlerini belirleyecek.

Bazılarının söylediği gibi o kadar iyilerse bunların yeri dolar.

Lakin bizim söylediğimiz gibi boktan bir yönetim olmalarına rağmen oyuncular, Okan ve ET gibi faktörler onları ayakta tuttuysa da bir daha Dursun’u kimse övmez herhalde.
Bir ihtimal bu denklemde , kilit isimlerin ayrilmasiyla(takimi bir arada tutan oyuncular hepsi aslinda) belki kotu sezon gecirebileriz yalan yok ama ufak ihtimal 2026 seciminde etken olur. O senaryoda Erden Timur cikar mi ortaya hic kestiremiyorum iste.

Psg bunu satacak galiba

Bernardoyu nereye alıyosun yaw gene uçuk hedefler pesinde kosturup cuesta gibilerine kalacagız. Guardiola 40 yasındaki ilkayı bırakmıyo takımın beyni olan bernardoyu mu bırakacak?

Bir ihtimal bu denklemde , kilit isimlerin ayrilmasiyla(takimi bir arada tutan oyuncular hepsi aslinda) belki kotu sezon gecirebileriz yalan yok ama ufak ihtimal 2026 seciminde etken olur. O senaryoda Erden Timur cikar mi ortaya hic kestiremiyorum iste.
Florya vs mevzusunu halledip Polat başkan olsun istiyormuş Dursun

Transferi kim yapacak?
Daha lokal lokal gezecekler, bir Bayburt'ta görünecekler bir Bursa'da,
ne kadar Galatasaray derneği balosu vs. varsa katılacaklar.

Eylül'den önce transfer olmaz.

Florya vs mevzusunu halledip Polat başkan olsun istiyormuş Dursun
Cekindigim ve akla ilk gelen senaryolardan biri, once duzgun ihale yurutsunler.

Dursun erdeni defetti ve polat ile yerini doldurma cabasi.(Projeler kismi ile alakali olarak ozellikle)

Hic iyi olmaz.

Polat hem liseli değil hem kötü bir geçmişi var. Çok zor seçilmesi.

Uefa yarı finale giderken nondayı gönderdi oynatamayacağı jo yu aldı.

Akıl tutulması.

Gabriel Sara
Elias Jelert
Carlos Cuesta
Roland Sallai
Álvaro Morata Kiralama bedeli: 6.00 mil. €
Ahmed Kutucu
Eren Elmalı
Mario Lemina
Przemyslaw Frankowski
Ismail Jakobs
Victor Osimhen

şurdan ilk 11'e bir tek Osimhen ,Sara, Eren , Lemina biraz da Sallai koyabildik seneye osimhen yok sara'nın da ne vereceği hala belli değil harcanan para ise 80 milyon €'ya yakın
bu sene 100 milyon € harcayıp bakalım daha kötüsünü nasıl başaracak dursun ve yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt